Fitkid honlap


Saját hallgatói projektek Wordpress-ben

Project Leírás

Óriási szerencse, ha a saját hobbi, érdeklődési terület számára dolgozhatunk. Mindig megsokszorozza az ötletek számát és a lendületet, ha értékesnek tartott, jól ismert témakört kell honlappal, vagy grafikai munkákkal ellátni. Avar Vandának sem volt ismeretlen a FitKid világa, így gyorsan körvonalazódott, hogy egy színes, lendületes weboldal fogja kifejezni ennek a mozgásformának a játékosságát, dinamizmusát.

A gyerek célközönség számára tervezett márkák sok esetben tudatosan erősszíneket alkalmaznak, és akár a vásári tarkaság is megengedett. Ilyenkor még inkább fontos, a tudatos paletta és színvilág következetes alkalmazása.

Fitkid honlap - Avar Vanda webdesigner által készítettinfografika
Fitkid honlap - Avar Vanda webdesigner által készített szórólapok

A projektnek fontos részét képezte a különböző rendezvények, versenyek ismertető anyagainak, szórólapjainak elkészítése is. Vanda profi infografikákat is tervezett, amellyel például a Fitkid mozgalom történetét meséli el szórakoztató formában. Azonban a szórólapok kicsit más közegben, más és más időben készültek, így ezeken a munkákon nincsenek teljesen összhangban a színek a honlapon alkalmazott színvilággal.