Fókuszpont egy weboldalterven


Modern cukrászda weboldalterve

Project Leírás

A szolid pasztell környezetből szinte kiabál ez a sajátos és nagyon egyedi süti különlegesség, abszolút gyújtópontba helyezve a kulcsfontosságú elemet. Ez az egyetlen hangsúlyos elem képes felkelteni a kíváncsiságot, a nézelődő figyelmét pedig az oldalra szögezni.A kiegészítő grafikai elemek csendben körbeveszik és tálcán kínálják a lényeget, a környezet koherens összefogott képet mutat annak ellenére, hogy viszonylag gazdag színpalettával dolgozott a hallgató. Nem esik szét, harmóniában és kölcsönhatásban maradnak az elemek.

A részletgazdag fotó gondoskodik arról, hogy az összkép ne legyen unalmas, és a főszerepben lévő sütemény képes egymaga elmesélni a humoros újszerűséget, miközben karaktert és stílust varázsol a képernyőre.

A karakteres indítás után az ember hátra szokott dőlni, és nagyon elégedett magával, de az igazi munka csak ezután kezdődik. Hiszen a mai weboldalak tartalom-hangsúlyosak, és egyáltalán nem magától értetődő, hogy egy ilyen kezdő oldal után mi történjen, ha plusz információkat szeretnénk a címoldalon szerepeltetni. A jellegzetes motívum ismétlése felismerhetővé teszi az oldalt, a konzisztencia az igényesség benyomását kelti, de a szolgai másolás unalmassá, vagy modorossá is válhat. A Matrjoska baba feltűnhet a további oldalakon grafikaként, más színösszeállításban, közelebbről, vagy távolabbról fotózva, a lényeg, hogy a felismerhetőség határain belül változatos legyen a motívum megjelenítése.