Grafikus önéletrajz


Grafikus önéletrajz készítése Photoshop-ban

Project Leírás

Mutatunk egy példát a szép kreatív önéletrajz írásra. Érdemes figyelmesen megnézni Erika munkáját. Hogyan kell a legfontosabb és legjobb információkat kiemelni, magunkról röviden és szemet gyönyörködtetően grafikus önéletrjazot készíteni.

Ami rögtön kitűnik Erika önéletrajzából, hogy egységes, ízléses, arányos. Maximum két színnel játszik, a struktúra szépen felépített, az információk három nagy blokkba rendezettek. Az ikonok találóak és grafikák jobbra és balra igazításával egy kellemes figyelemterelést ér el és a tekintet bejárja az egész oldalt.

Az olvashatóság tökéletes, a szakaszok egyértelműen elválasztódnak, a betűkészlet egyszerű és klasszikus. A főcímek, címek, alcímek betűméretei jó tagolást eredményeznek. A készségek inforgrafikus megjelenítése telitalálat, bátran tegyetek ehhez hasonló inforgrafikus elemet a CV-be, mert emlékezetes, ügyes módja az adottságok bemutatásának.

Olykor nehéz a kreativitás és a professzionalizmus közötti finomhangolás megteremtése a grafikus önéletrajzokban. A látvány tervezésére úgy kell tekinteni, mint egy saját márkára, az arculatodra. Legyen igényes, vizuálisan vonzó, személyre szabott. És miközben tükröznie kell a személyiségedet, adatközpontúnak kell maradnia, és alapfunkcióját, a tájékoztatást kifogástalanul be kell töltenie.

Erika minden szempontból figyelt a részletekre, és egy pozitív, kiegyensúlyozott, megbízható személyiséget látunk a sorok mögött, Photoshop tudása pedig kiemelkedő :)

Inforgrafikus önéltrajz készítése- Photoshop alapozó modul- hallgatói munkák