Grunge szülinapi meghívó


Grunge szülinapi meghívó

Project Leírás

Amikor saját célra tervez az ember, megengedheti magának azt a luxust, hogy csak egy hangulat kifejezésére koncentráljon. Egy szülinapi meghívó esetében nincs célközönség, nem fontos a könnyen olvashatóság, nincs ellenállás, amit le kellene győzni, nem kell harcolni a figyelemért. Az ünnepelt, és a buli stílusa lehet az irányadó.Mivel az egyik oldalon eltűntek a kötöttségek, a feladatban ezt azzal ellensúlyoztuk, hogy előírtunk egy plusz korlátozást. PS ecsetekkel kell megvalósítani a meghívót. Amikor beszűkítjük az alkotói teret egy ilyen kitétellel, akkor a valódi projektekhez közelítünk, hiszen sosem lehet teljesen szabadon alkotni. A büdzsé, a célközönség vizuális nyelve, a megrendelő ízlése, vagy éppen a további kapcsolódó rendszerek mind megköthetik a kezünket.

A retro, a grunge és a vízfesték hatás elkészítéséhez szinte nélkülözhetetlen a Brush/Ecset eszköztár a Photoshopban. Barbara születésnapi meghívója arról árulkodik, hogy már nem kezdő az ecsetkészletek alkalmazásában. Több millió ingyenesen felhasználható ecset létezik, és igényes kivitelezésű ecset-készleteket fillérekért lehet vásárolni is.

Azonban megéri megtanulni az egyedi PS ecsetek készítését is, hiszen rendkívül sokoldalúan használhatóak később. Visszatérő motívum ez is egy webdesigner életében: más által készített képelemek, alkotórészek felhasználásával kell egyedi világot létrehozni, valami eredetit alkotni.