Hajó helyett szelek szárnyán


Motivációs poszter készítése idézethez

Project Leírás

Timi egyik erőssége a kompozíciós készsége. Nagyon jó szokott lenni a képválasztása és ügyesen párosítja a fotót a szöveggel.

Timi nem a kételyt és bizonytalanságot állítja a középpontba a Seneca idézet kapcsán, hanem azt a szabadságot ábrázolja vizuálisan, amikor tudjuk, hogy merre tartunk, mit akarunk.

A háborgó tengeren a talpalatnyi sziklán álló nőalak egy olyan embert testesít meg, aki nem fél az őselemektől és az akadályoktól. Bármilyen félelmetes erők is veszik körbe, kitárt karokkal néz előre.

Ez a kép nem a sodródásról, az úttalanságról szól, hanem valamilyen eltökéltségről, stabilitásról és optimizmusról. A megingathatatlan egyéni szembenállás van a fókuszban.

Sokszor elmondjuk, hogy nem feltétlenül kell vitorlás a Seneca idézethez. Ezen a képen a hajó helyett a szél kapja a főszerepet, mellbevágó ereje mozgatja az egész látványt: a repdeső textil, a lobogó haj és a tarajos víz.

Timi jól választott fontot és a dőlt betűs szöveg nagyon szépen illeszkedik a képhez, hibátlanul rendezte el az idézetet. A kézírásos betűcsalád kezesen viselkedik, pont annyira romantikus és érzelmes, mint a női alak a szélben.

Jó arányokkal, szép színpalettával dolgozott Timi, és találó közeget választott a tartalomhoz, az eredmény pedig egy légies, hatásos motivációs poszter.

Motivációs poszter készítése irodalmi idézethez - Webdesign Workshop- hallgatói munkák