Hangulatfestés egy moodboard-on


Hangulattábla összeállítása WineCafe belvárosi üzlet weboldalához

Project Leírás

A hangulati táblák olyanok egy kicsit, mint az irodalomban a hangulatfestő szavak, vagy a festészetben az impresszionizmus. A cél az érzéki benyomások és sokkal több hangulati-érzelmi-gondolati jelentéselem megragadása.

A hangulati tábla összeállításakor a valósághoz kapcsolódó különféle érzeteket igyekszünk vizuálisan aktivizálni. Abban kell segítenie egy moodboard-nak, hogy ráhangolódjunk színekre, illatokra, hangokra, ízekre, tapintásokra.

Ezek a férfi-női célközönséget megkülönböztető hangulattáblák gyönyörűek lettek. Úgy tökéletesek, ahogy vannak, kifejezően különböztetik meg a férfi-nő vizuális kommunikációt. A színek átgondoltak, harmónia és összhang csendül ki mindkét verzióban, sőt a két színpaletta is gyönyörűen összecseng.

A képanyag gondosan válogatott, kellemesen egybeolvadnak az fotók, összhangot érzünk a kompozíción. A paletták és a fonttípusok megjelenítése pedig fontos szakmai részlet, hiszen a webdesigner nem csupán egy fotómontázst készít, hanem egy kreatív koncepciót, amellyel a weboldal kommunikációs stílusát vázolja fel.

Hangulattábla WineCafe üzlet weboldalához - hallgatói munkák
Hangulattábla WineCafe üzlet weboldalához - hallgatói munkák