Herbal Beauty - címoldaltervek


Címoldalterv biokozmetikum márkához

Project Leírás

Nagyon szép terveket kaptunk Annamáriától a 40+-os női célközönségnek szánt címoldalhoz. Aprólékosan kidolgozott, harmonikus, szép látványvilágot teremtett.

Nagyon meggyőzően és magabiztosan választotta ki Annamária a 40 feletti női közönséget célző vizuális elemeket. Szép árnyalatok sokasága tölti be a teret, gyönyörűen kidolgozott fejléc, navigáció és lead image indítja a címoldalt. Az első blokkban a logó, a kereső mező, a kosár ikon ill. regisztrációs gomb egységes, érthető és jól megkomponált szerkezetű. Jól működnek együtt az elemek a választott vezető képpel, ami tiszta, világos és vonzó látványt nyújt.

A következő blokk két nagyméretű függöleges hasábja nagyszerű ritmust ad az összképnek, a CTA gombok pedig hangsúlyosak és jól érvényesülnek.

Az alsó blokk vízsszintes sávjaival voltak dilemmái Annamáriának. A beküldött két változat annyiban tér el egymástól, hogy a szöveg háttérszínei kicsit különböznek. A megoldás azonban nem feltétlenül a háttérszínek változtatásában van. Természetesen ez is jó módszer, de ezen a terven az üres helyek beiktatása hozná meg a jó eredményt. Nem kell spórolni a white-space alkalmazásával, mert a kevés üres hely zsúfoltságot okoz. Pusztán tagolással, üres helyek beiktatásával, egy-egy kontrasztos színfolt meghagyásával kell manipulálnunk az elrendezést.

A címoldalterven egyébként jól elkülönülnek egymástól a blokkok és érzékelkhetőek az eltérő tartalmi egységek. Csak a legalsó blogbejegyzős résznél kísérleteznénk még a margókkal és távolságokkal, azonban a végeredmény egy nagyon szép, összeszedett kiváló látványterv.
Gratulálunk hozzá.

Címoldalterv biokozmetikai témában - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák
Címoldalterv biokozmetikai témában - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák