Képzeletbeli jógastúdió honlapterve


Képzeletbeli jógastúdió honlapterve

Project Leírás

Hallgatónk saját portfóliójába tervezte ezt a gyönyörű képzletbeli jógastúdió honlapot, amelyben számos további pontenciál rejlik. A legkézenfekvőbb megoldás a mozgásgrafika, amikor ízlésesen alkalmazott animációkat használunk ahhoz, hogy az információt vizuálisan vonzóbb és érthetőbb formában tálaljuk.

Ildi munkáit áthatja egyfajta kifinomultság és letisztultság. Magabiztosan kezeli a paszteles színeket, nagyon jellemző rá a szürke-rózsaszín színkombináció alkalmazása, és ezzel a két árnyalalattal szinte egyedi stílust teremtett a tanfolyamon.

A képzeletbeli jógastúdióhoz egy olyan weboldaltervet állított össze, amit méltón vállalhat a portfóliójában. Minden részlet a helyén, ízléses grafikák, jól megválasztott fotók, szép árnyalatok és jó arányok jellemzik.

Ha olyan témánk van, ami a mozgáshoz köthető, akkor szinte biztos, hogy jól áll a honlapnak egy kis animáció. A mozgóképes grafikák egyébként is egyre népszerűbbek, mert remek módszer a fontos döntések kifejezésére, a figyelem felkeltésére és a leendő ügyfelek cselekvésre ösztönzésére.

Egy-egy mozgógrafika rendkivül hatékonyan képes sok információt rövid idő alatt kommunikálni, és a rengeteg statikus tartalom között sokkal gyorsabb befogadást eredményez. Történetet tudunk vele elmesélni és élményszerű az értelmezés. Ezen a jógastúdió oldalon is érdemes lenne bekapcsolni ezt a lehetőséget, pl. egy-egy mozdulat animált megmutatásával.

Portfólió építés elképzelt márkához - hallgatói munka
Portfólió építés elképzelt márkához - hallgatói munka
Portfólió építés elképzelt márkához - hallgatói munka