Kreatív árnyék egy motivációs poszteren


Motivációs poszter készítése

Project Leírás

Ez a motivációs poszter nagyon egyszerű eszközökkel sűríti a mondanivalót. A titok a fény-árnyék játékon van, a legfontosabb gondolatot éppen az árnyék üzeni meg nekünk.

Az árnyékok mindenütt vannak, de ritkán figyelünk rájuk. Általánosságban elmondható, hogy nem vagyunk programozva az árnyékok észlelésére a mindennapi életben, kivéve mondjuk egy forró nyári kánikulai napon.

István találékonysága azonban szokás szerint lenyűgöz bennünket, hiszen olyan illusztrációt választott az idézethez, amiben nemcsak önálló életre keltette az árnyékot, hanem inspiráló erővel is felruházta.

A sakkbábuk vettette korona árnyék valóban azt üzeni, hogy azok lehetünk, amivé válni szeretnénk. A megoldás úgy él velünk, mint a fénnyel együtt járó árnyék, ott van, jelen van, csak meg kell látnunk.

A kép és a felirat jól komponált, a felirat párhuzamosan fut az árnyékkal. A szöveg is kapott térbeliséget, így egy kicsit a sakkbábuk fölött helyezkedik el, szinte lebeg az idézet. Az elemek kölcsönhatásba kerülnek egymással, egységes és izgalmas vizuális hatást teremt a kompozíció.

Motivációs poszter készítése  - Webdesign Workshop- hallgatói munkák