Londoni zsiráfok esőben - Photoshop artwork


Photoshop plakát készítése

Project Leírás

A Zsiráf plakátra érkeznek a legjobb megoldások a Photoshop modulban. Most Móni munkáját szeretnénk bemutatni nektek, mert zseniálisan élethű lett ez a Sherlock Holmes-os látvány.

Móni különösen jól eltalálta a fényviszonyokat és tónusokat, a zsiráfok színei tökéletesen belesimulnak a képbe. Talán az arányokkal még kísérleteznénk, de az összhatás profin egységes, a kidolgozás kíváló. A kép hangulata pedig magával ragadó.

Egy szürreális romantikus képet látunk, ahol egyesül az esős londoni milliő a szavannákkal. A zsiráfpáros és a férfi-női pár jelenete összemosódik, eggyé válik az esőben, kicsit nosztalgikus, érzelmes életképet kapunk megspékelve egy abszurd jelenettel. A valóság részletgazdagon ábrázolt, miközben a téma elrugaszkodik a realitástól. Mégis minden mindennel jól együttműködik a képen.

Az eredeti kép egyébként Jeff Rowland, angol festőtől származik, akit esőművésznek is szoktak nevezni. Műveiben az eső nem elválasztja, hanem egyesíti az embereket és mindig különleges jelentést keres az esőben. Azt meséli el műveivel, hogyan kezdődik és fejeződik be egy történet.. Móni mintha továbbgondolta volna Jeff Rowland történetét, csavart egyet rajta és egy újabb, furcsa filmszerű történetmesélésbe kezdett.

Nagyon szeretjük ezt a Photoshop munkát, csak így tovább Móni.

Photoshop modul - Poszter készítése - hallgatói munkák