Minimál esztétika névjegykártyán


Névjegykártya újratervezési feladat - Művészeti iparágban

Project Leírás

Ha művésznek, iparművésznek, kézművesnek tervezel arculati anyagot, ismerned kell az alkotásait, a stílusát, a képeit, vagy a tárgyait. Enélkül nem lehet vizuális üzeneteket megfogalmazni.

Milyen művészre asszociálhatunk, amikor rápillantunk erre a névjegykártyára? Lehet egy luxus piacnak tervező bútortervezőre gondolni, digitális alkotóművészre, grafikusra, absztrakt stílusú alkotó művészre. Esetleg fotóművészre?

Egyet dolgot látunk biztosan. Mindenképpen minimalista stílusú a művész, de nehéz kitalálni, hogy belsőépítész, formatervező vagy alkotóművész-e? A minimalista stílus azt a veszélyt hordozza magában, hogy túlegyszerűsíti a tartalmat és a lényeges dolgok közlése veszélybe kerül.

A minimalizmus eredeti célja az, hogy kiemeljük az alak és a forma szépségét, eltávolítva minden felesleges részletet a térből. Az alapvető geometriai formákra, becsületes anyagokra és a tiszta felületekre szorítkozik. A dekoráció minden formáját elhagyja, csak a lényeg kiemelésére koncentrál.

A tökéletes és végletekig leegyszerűsített esztétikát korántsem olyan könnyű létrehozni. Gabi nagyon jól ráérzett erre a műfajra, kiválóan kezeli a tipográfiai hangsúlyokat és a finom részleteket. Eleganciát és luxust igérő a márka, miközben kellőképpen titokzatos is marad. Szép munka.

Névjegykártya újratervezés művészeti területen - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák
Névjegykártya újratervezés művészeti területen - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák