Minimalista arculati logó és arculat


Platán étterem logótervezés

Project Leírás

Ezen a Platán Étterem logóterven Ádám kevés eszközt használ, mégis igényes marad a végeredmény. A rajzos elemek és a tipográfia szinkronban van egymással, jól kezelt az elrendezés.

Ádám minimalista arculati terve akár az életben is használható lenne, mert a fonttípusokat, a logót és az elrendezést nagyon jó érzékkel illeszti egymáshoz. A választott grafikai elem végtelenül egyszerű és klasszikus, de az ereje éppen ebben rejlik. Megkönnyíti a befogadást, nincs túlkomplikálva a kompozíció és az időtlenség érzését éljük át.

Figyeljétek meg, hogy a különböző fonttípusok milyen hangulatot árasztanak. A tipográfiai megjelenés önmagában üzen: a betűk tekintélyes, játékos, modern vagy dinamikus képet mutatnak. Egy egyszerű ellipszis körvonal is változtat a logó hangulatán. Szerepe nem csak dekorációs jellegű. Megjelöli a határvonalat, izolál, kiemel és a keret egy kicsit a cégéres, tradicionális stílust érvényesíti két logóváltozaton.

A Webdesign Workshopban nem az a cél, hogy geometriailag precízen kódolt vektorgrafikus logókat készítsünk. Olyan arculattervezési készségek, elvek elsajátítására törekszünk, amelyekre egy weboldal összeállításakor is szükségünk lesz.

Logó- és arculati tervezés Webdesign Workshop - hallgatói munkák
Logó- és arculati tervezés Webdesign Workshop - hallgatói munkák