Modern lakberendezési honlap


 Modern lakberendezési honlap

Project Leírás

Renáta minden apró részletet megfigyelt a felhasznált fotós anyagon, így okosan és szépen megkomponált weboldal layout-ot alkotott. Ezen a címoldal terven az egységek harmonikusak, az illusztrációk, háttérgrafikák és a színpaletta tökéletes összhangban működnek egymással.

Már többször elmondtuk, hogy minden képalapú weboldaldál, így a lakberendezési honlapoknál is a fotókra nagyon nagy hangsúly kerül. Rendkívül fontos, hogy a webdesign tervezése előtt megismerjük a konkrét fotós portfólió anyagot.

A legjellemzőbb színeket, az ismétlődő motívumokat, és a sajátos lakberendezői ismeretetőjegyeket mind-mind azonosítani kell, hiszen ezek alapján döntünk a webdesign-ról. A honlap kapcsolatba kerül a lakberendező stílusával és olyan környezetet kell kialakítani a weboldalon, amely hangsúlyozza és érvényesíti a belsőépítész által képviselt jellegzetességeket.

Renáta lakberendezési honlaptervén gyönyörű egységet alkotnak az enteriőrök és a webdesign elemek. A belső terek színpalettái visszaköszönnek a blokkok háttereiben. Rafináltak a halvány grafikai minták is, melyek a fotókon is megjelennek (szőnyegen, tapétán, falon).

A honlap portfólió részében egy slideshow került tervezésre. Renáta összeválogatta a bemutatásra szánt slide fényképeket is.

Slide képek a lakberendezői oldalhoz- hallgatói munkák
Slide képek a lakberendezői oldalhoz- hallgatói munkák
Slide képek a lakberendezői oldalhoz - hallgatói munkák
Slide képek a lakberendezői oldalhoz- hallgatói munkák

Egy slide show bemutatása az ügyfélnek nem is annyira egyszerű. A legkézenfekvőbb módszer arra, hogy egy weboldal mozgó részeit is prezentáld a webdesign során, hogy ha Photoshopban animált gif-eket hozol létre. Idővonal-alapú animációkat a Timeline panelen készíthetünk megfelelően csoportosított rétegmappákkal. Ezzel életre tudod kelteni a weboldalt funkcionálás közben.

Weboldal terv lakberendezői oldalhoz- hallgatói munkák