Motiváló csillagernyős poszter


Motivációs poszter készítése idézethez

Project Leírás

Ezen a motivációs poszterén a szokatlan, fénnyel átitatott esernyő új megvilágításba helyezi az idézetben a csillag fogalmát.

A sötétség és a fény egymás nélkül nem létező jelenségek, és úgy szoktuk rájuk gondolni, mint örök harcban álló energiákra. A sötétség pozitív tulajdonságára rámutató idézetet hallgatónk megtoldja egy új szimbólummal, és érdekes párhuzamokkal egészíti ki a gondolatiságot.

A képen egy esernyő is megjelenik, ami felfogja a hulló csillagokat és létrejön egy varázslatos fényernyő. Az ernyő összeköti az égboltot és a földet, nagyon szép kapcsolatot teremt az elemek között. Boldogságos, mesebeli játékra invitál a kép, Denisa is azt üzeni, hogy a sötétség nem más, mint lehetőség.

Az esernyő miatt a csillagok kapnak egy védelmező, biztonságot nyújtó szerepet is, és ez a többletjelentés izgalmas árnyalatot ad Stephenie Meyer gondolatához.

A szöveget tömbösen helyezte el hallgatónk a képen és egy nagyszerű kézírásos fontot választott hozzá. Jó kontrasztok, elgondolkodtató szimbólumok, és Denisa pozitív életfelfogása árad a kompozícióról.

Motivációs poszter készítése  idézethez - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák