Mozgás és dinamika motivációs poszteren


Motivációs poszter készítése idézethez

Project Leírás

Van, aki az egyensúlyt és van, aki a mozgást teszi a középpontba az Einstein idézetnél. Ez utóbbinak az állóképen történő érzékeltetésére látunk egy szép példát Móni motivációs poszterén.

Móni a dinamizmust, az erőt és a sebességet állítja fókuszba és nagyon ügyes effektekkel érzékelteti a mozgásban lévő bicikliseket. A mozgás egy adott pillanatát legjobban bemozdulással tehetjük vizuálisan érzékletessé.

A bemozdulásos életlenség egy fotográfiai technika, amivel nem csak konkrét tárgyak mozgását és sebességet lehet ábrázolni, hanem képes különleges hangulatokat, érzelmeket kifejezni.
A fotókon megjelenő életlenséget, illetve annak illúzóját Photoshoppal is elő tudjuk állítani a Blur Gallery szűrőkkel. Ezekkel a filterekkel hihetetlen vizuális effektusokat hozhatunk létre, számtalan beállítási lehetőseggel rendelkeznek.

Ez a motivációs poszter a bemozdulásos életlenséggel operál. Jó ötlet volt fekete-fehérre változtatni a képet, ezzel Móni egy kicsit elvette a fotó sportesemény jellegét. A másik nagyon ügyes elem pedig a kimozdított felirat. A szöveg is kapott így egy sodrást, együtt mozdul a biciklikkel.

Motivációs poszter készítése  idézethez - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák

A fénycsíkok örvénylése, a ritmikus vonalak és az átlósan eldőlő geometriai elemek is mind ugyanazt a célt szolgálják: a száguldást és a lendület szimbolizálják. Jó tagolás jellemzi a posztert, a hallgató kreatívan játszik a tipográfiával és az alkotóelemekkel, egységes és hatásos a látvány.