Művésznévjegy újratervezés


Névjegykártya újratervezési feladat - Művészeti iparágban

Project Leírás

Sokféle változatban készült el Denisa művészeti témájú névjegykártya terve. Az eredeti újratervezendő névjegykártyához képest ez klasszisokkal jobb, de még néhány instrukciót és gondolatot hozzáfűztünk ehhez is.

Egy nagyon erős színpalettájú megoldást mutatott be Denisa a művész névjegykártya újratervezése feladatban. Nagyon tetszettek rajta az élénk színek, a merész színkombinációk. Az egésznek van egy nagyon életteli hangulata. A szokatlanul szenvedélyes színkombináció mellett egy nagy fekete tér még tovább növeli a színek intenzitását, világító erejük felerősödik, és a fekete hangsúlyozza a többi színt. Nagyon is odakívánkozik a kontraszt, a sok vibráló szín akár kaotikussá is válna nélküle, így viszont a világos-sötét ellentétpár még feltűnőbbé teszi a látányt.

A szabálytalan elrendezésű, egymást átfedő, elforgatott geometrikus háttér is nagyon jó ötlet, egy picit a romantikus pillangó motívumot érezzük kevésbé ideillőnek. Formavilágával kilóg ebből a környezetből, mindenképpen kipróbálnánk minimalista stílusban újratervezni. Így, ebben a formájában a lepke egy dekorációs elemnek tűnik, nem is nagyon találja a helyet a márkanév közelében elhelyezve.

A márkanév erős kezdőbetűjét is elvennénk, nem kell változtatni sem a színén, sem a tipográfián. Kellőképpen egyedi maga a betűcsalád, önállóan is megállja a helyét mindenféle díszítés és beavatkozás nélkül.

Ezen felül az arányokkal dolgoznánk még egy kicsit. A márkanév hangsúlyosságából visszavennénk, mert nem a cégnév az érdekes, hanem a művész neve. A színes háromszög területét növelnénk meg, még olyan áron is, hogy elhagyunk adatokat a fekete háromszögből, vagy csökkenni kényszerülünk a cégnév méretét. Mivel Denisa kétoldalasra tervezte a névjegyet, a logó alá is belefér a márkanév a másik oldalon.

Névjegykártya újratervezés művészeti területen - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák
Névjegykártya újratervezés művészeti területen - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák