Napsugaras tour guide névjegy


Saját névjegy tervezése

Project Leírás

Nagyon szeretjük Denisa névjegyét, amit saját magának tervezett. Egyelőre az idegenvezetői szakmában mutatkozik be a névjegykártyán, de ha így halad, hamarosan át kell szerkesztenie a foglalkozás feliratot. Nagyon kreatív meglátásai miatt őszintén bátorítjuk a webdesigneri karrier elindítására.

Nem mindig javasoljuk a portré elhelyezését névjegykártyán, azonban Denisa esetében szinte követelmény. Az ő szakmájában nagyon hatékony megoldás személyessé tenni a névjegykártyát, és a sokaságból kiemelkedni. Az olyan szakmákban, ahol az egyéniségnek, bizalomnak, külső megjelenésnek is jócskán szerepe van, érdemes felidézhetővé tenni az arcunkat. Nem is beszélve arról, hogy akinek ennyire meggyőző és vidám mosolya van, az ne is rejtegesse a portréját.

Denisa az unikornis motívumát választotta, amihez temérdek jelentés kötődik. Néhány éve a világ újra hinni kezdett ebben a mitológiai lényben, és hétköznapi varázslatként hódít napjainkban. Azonban Denisa unikornisa nagy kedvencünk, mert geometriai, és mert kicsi és fekete. Alul mutatjuk, hogy milyen változatok jöttek szóba a tervezési folyamatban.

Az egyszarvúak gyakran képviselik a szabadságot, a varázslatot, a tisztaságot és jó ízlésre vall a minimal stílusú ábrázolása. A névjegykártyán különösen apró mérete és a körülötte lévő hatalmas negatív tér az, ami miatt megnő az ereje. Valami időtlenséget és az örökérvényűséget érzünk rajta, talán éppen ez az üzenet van nagy hatással a nézőre.

Az egész látvány bátor, hiteles, és pozitív kisugárzású. Csak így tovább.

Saját hallgatói névjegykártya - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák
Saját hallgatói névjegykártya - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák
Saját hallgatói névjegykártya - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák