Névjegykártya tervezés egy szórakozóhelynek


Arculati elemek tervezése a Fekete Lyuk nevű éjjeli szórakozóhelynek

Project Leírás

Amennyire lehetetlen vállalkozásnak tűnik első ránézésre egy fekete lyukra építeni gasztro arculatot, annyira meglepő, hogy a hallgatók milyen kreatív megoldásokat küldenek be.

Az UX modulon belüli egyik feladatban arra kérjük a hallgatókat, hogy tervezzenek egy belvárosi, főleg fiatalok által látogatott zenés ivóhelynek névjegyet, logót, bannert. És rögtön két változatot kérünk.

Márti küldött be szép terveket, ráadásul megtoldotta rögtön egy étlap dizájn elkészítésével. Nagyon izgalmasan és sokoldalúan kezelte hallgatónk a fekete árnyalatait, és külön kiemelnénk a választott fonttípust. A betűk formája, és a levágott alsó harmaduk finoman és szellemesen emeli meg a vizuális látványt. A térben lebegő szavak mintha takarásban lennének valami láthatatlan és ismeretlen kozmikus dologtól.

A fontcsalád nagyon sokrétű, hol egy sci-fi filmre asszociálunk, különösen a névjegykártyákon, máshol pedig egy kis nosztalgikus steampunk érzést sugároz, például az étlapon.

Jó energiákat áraszt az arculat, az egész stílusára egy olyan eklektika jellemző, amit Márti magabiztosan rendezett harmonikus és figyelemfelkeltő rendszerbe. Érdekes megoldások, szép grafika, különleges tipográfia mind egy egységes egészet alkot, nagyon szép munka.

Arculati elemek tervezése a Fekete Lyuk nevű éjjeli szórakozóhelynek - UX Felhasználói Élmény modul- hallgatói munkák
Arculati elemek tervezése a Fekete Lyuk nevű éjjeli szórakozóhelynek - UX Felhasználói Élmény modul- hallgatói munkák