Névjegykártya tervezés fotóval


Névjegykártya tervezés - Divat

Project Leírás

Ezt a fotós névjegykártyát több szempontból is szívesen mutatjuk meg nektek. Veronika egy érdekes képpel dolgozik, amit ha figyelmesen megnéztek, kiderül, hogy mennyire okos és színvonalas névjegykártyát eredményezett.

Veronika egy nagyon szép paszteles színvilágú és sejtelmes témájú fotót választott a névjegykártyára. A kép azonnal kíváncsivá tesz, érdekelni kezdi a nézőt, hogy miről van szó, mivel a képről nem feltétlenül derül ki rögtön, hogy mit látunk. Lehet egy gardróbszekrény ajtajában keresgélő nő, vagy egy beállított divatmodell is.

A fotó témája rejtélyessé teszi a képet, ami jót tesz a névjegykártyának és kiemeli az átlagos megoldások közül. A fotó függőleges sávjai szép háttérmintát alakítanak ki. A szimmetrikusan futó különböző felületű anyagok, faerezetek úgy funkcionálnak mint egy szép színpaletta vagy anyag katalógus.

A színek ismétlése a szövegeken ügyes elgondolás, jó ritmust és egységességet alakít ki a kompozíción. A tipográfiát nagyon jól választotta ki Veronika. Két különböző, egymástól karakteresen elváló fontot használt, viszont a két fontcsalád nagyon jól működik együtt.

Az elrendezés is nagyon jó lett, stílusos, egyedi, figyelemreméltó munka.

Névjegykártya újratervezés divat iparágban - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák