Nincs akadálya a szárnyalásnak


Motivációs poszter készítése idézethez

Project Leírás

Sokszor örvendeztettek meg olyan összetett, jól megkomponált alkotásokkal, amelyek hihetetlen kifinomultságot sugároznak.

Öröm nézni, hányféleképpen fogalmazzátok meg vizuálisan a Coco Chanel idézetet. Mária motivációs poszterén például a fekete-fehér színkombináció használata egyszerre eszköz és utalás a híres divattervezőre.

A francia elegancia koronázatlan királynőjének gondolatait egy olyan látványvilág veszi körül, ami finom hivatkozás a szerző életútjára, munkásságára és sikereire. A poszter egy olyan környezetbe helyezte a motivációs szöveget, amiben jobban és könnyebben értjük Coco Chanel szavait és szellemiségét.

A szürkeárnyalatos és a vadító vörös kontrasztja nem csak egy manipulációs fogás a látványosság fokozására, hanem üzenetet hordoz és azt a gondolatot közvetíti vizuálisan, hogy rajtad múlik milyenné válsz, mivé leszel és hogyan törsz ki a középszerűségből.

Az pedig egy bónusz, ha ilyen magas színtű Photoshop-tudással párosul az arány- és esztétikai érzék. Tökéletes tipográfia, erős hangulatteremtés, stílusos témaválasztás. Gratulálunk hozzá!

Motivációs poszter készítése  idézethez - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák