Öndefiníciós moodboard


Öndefiníciós moodboard

Project Leírás

Szépen megfogalmazott valóságképet osztott meg velünk hallgatónk ezen az öndefiníciós hangulati táblán. Személyes életét leíró vizuális nyelvezete világos, kifinomult és koherens.

Andi egy személyes vonatkozású fotót tett a moodboard középpontjába, ami köré az egész önmegfogalmazása épül. Egy igazi nyitott naplót tárt elénk életmódjáról, személyes vonzalmairól. A családi szerep és az anyaság van a fókuszpontban és világosan kommunikálja személyes értékrendjét.

Képet kapunk arról is, mennyire elkötelezett Andi a természetesség, a nyíltság és a szépség iránt. Az anyagok és a kézművesség iránti vonzalma ugyanúgy kiderül, mint az is, hogy egy sokat gondolkodó, olvasó ember készített magáról hangulati táblát.

Andi már a legelején ráérzett egy szakmai vonalra. A színpalettákhoz hasonlóan az árnyalatok és a textúrák játékával mesél magáról. A gridesen kialakított, szép ritmusos keretek között tartott moodboard egy érett, őszinte és kiegyensúlyozott személyiségre utalnak.

Harmonikus, önmagával és környezetével békében élő ember bontakozik ki a szemünk előtt, aki érzékeny a képi megfogalmazásra, bátor és karakteres árnyalatokat párosít és tud egészben, egységben gondolkodni.

Öndefiníciós hangulati tábla készítése - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák