Palackból kiengedett szellemek


Motivációs poszter készítése idézethez

Project Leírás

Az idézet a belső és külső kontroll közötti egyensúlyozásról szól, arról a pontról, amikor a történések feletti befolyásolásunk megszűnik. Ádám palackból kiengedett csillagfelhői gyönyörűen érzékeltetik ennek a pillanatnak a jelentőségét és szépségét.

Ádám azt üzeni, hogy az irányítás elengedése nem félelmetes, inkább örömteli és felemelő érzésekkel jár. Olyan romantikus vizuális kifejezőeszközökkel dolgozik, mint a felhős alkonyati égbolt, a csillagok és a kéz sziluettje, és ezek nagyon jól működnek motivációs poszter műfajban. A kép nem csordul túl, egyszerűen szépnek és varászlatosnak látjuk.

Egy modern fantasy mese szolgál hátteret Henry Ford szavainak. A csodás, valószerűtlen elemekkel átszőtt illusztráció a Grimm mesékre emlékeztetnek, a palackba zárt szellem elengedéséről. Tudatos döntésre buzdít a kép, elfogadtatja velünk, hogy olykor nincs más választásunk, mint abbahagyni az irányítást. És ha elengedjük a kontrollt, akkor felszabadulunk és az olyan érzés lesz, mint amikor csillagok apró szemcséi feloldódva áramlanak szét az friss éjszakai levegőben.

Az idézet elrendezése kiváló, a szöveg szép és szimmetrikus szerkezetű, a betűtípust pedig nagyon jól eltalálta Ádám. Az egész kompozíció arányos, szemet gyönyörködtető.

Motivációs poszter készítése  idézethez - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák