Photoshop alakzatok szórólapon


Szórólap újratervezése Photoshop-ban

Project Leírás

A Photoshop alapozó tanfolyamon az alakzat eszköz használatát gyakoroljuk abban a házi feladatban, amikor újra kell tervezni egy fagyizó szórólapját. Móni nagyon látványos fotómanipulációs haladó technikákat alkalmaz: maszkol és szövegeffekteket alkalmaz.

Bár egy kicsit szokatlan a fekete hátterű fagyis szórólap, hiszen merőben eltér a nyári színkombinációktól, nagyon szép látványvilágot alkotott hallgatónk ezen a szórólapon.

Sok izgalmas vizuális ötlettel állt elő. A három részre osztott képet a Photoshop klasszikus képmanipulációs eszközével, a rétegmaszkolással hozta létre Móni, amivel nagyon figyelemfelkető hatást ért el. A megnyitottunk szöveg szintén kapott egy fagyos, hópihés effektet.

Abban változtatnak csak egy kicsit a szórólapon, hogy nagyobb kontrasztokat hoznánk létre. Egyrészt a megnevezésben az Őszike szó a hangsúlyosabb, a Fagyizó az alárendelt szerepű. Itt fel kellene cserélni a betűméreteket és nagyobb hangsúlyt helyezni az Őszike nevére.

A zöldet még neonosabbá tehetnénk, hogy kihasználjuk a világítóerejét és ugyanolyan erős kontraszt alakuljon ki, mint a pink szín esetében, a social ikonoknál. Nyomtatott kiadványok esetén egyébként ezeknek az ikonoknak a megjelenítése nem szükséges, mert nem kattinthatóak. Csak a teljes kiírásnak van információ értéke papír alapon.

Ez a szórólap az eleganciájával tűnik ki a tömegből. Jó minőségű, igényes fagylaltozót képzelünk el a szórólap alapján. Kerüli a harsány megjelenést, nem szeretne édes paszteles fagyiszínekre építeni. Gratulálun a megoldáshoz.

Szórólap újratervezés-Photoshop alapozó modul- hallgatói munkák