Photoshop poszter artwork szinten


Motivációs poszter készítése idézethez

Project Leírás

A Photoshop modul házi feladata megoldásai közül mutatjuk most Zoli egyik motivációs poszterét, amit több szempontból is nagyra értékeltünk.

Ez a poszter kerüli a közhelyeket és újszerű megvilágításba helyezi az idézet értelmét. William Stafford szavai a problémákkal való megküzdésről és a megoldáskeresésről szól. A kép az egyéni szembenézést állítja központba. A széteső és romokban heverő embert ábrázolja, aki a belső erőforrásaiból építi újjá önmagát.

Nem győzzük mondani, hogy nem baj, ha nincs a motivációs poszteren ejtőernyő. A hallgatók saját megközelítését szeretnénk viszont látni a képeken. A Photoshop modulban pedig azt tanuljuk meg, hogy az idézethez kiválasztott képet hogyan alakítsd át a saját értelmezésed szerint. Egy fotós kompozíció létrehozásával képes leszel hatásos, látványos vizuális hangsúlyokat megfogalmazni. Csak a fantáziád szabhat határt, hogy mit hozol ki belőle.

Zoli magas szinten bánik a Photoshop-pal és ehhez párosul egy egyedi látásmód. Az eredmény önmagáért beszél, gratulálunk a munkához.

Motivációs poszter készítése  idézethez - Photosop modul- hallgatói munkák