Photoshop poszter sorozat


Photoshop blend mode gyakorlás

Project Leírás

Különböző időpontokban kaptuk és más-más feladat kapcsán Móni képeit, mégis annyira inspirált bennünket ez a három gyönyörű Photoshop alkotás, hogy egymás mellé tettük őket. És kialakult egy fantasztikus fotósorozat.Móni folyamatosan elkápráztat minket alkotásaival, és minden munkája rendkívül erős hangulatot áraszt. Nem véletlen, hogy ezek az emlékezetes képek szinte kiáltanak azért, felfűzzük őket egy láncra. Tapintható egyedi ábrázolásmód jellemző rájuk, egymás mellé rakva őket pedig kirajzolódik valami plusz jelentés, alkotói szemlélet és gondolatiság.

Photoshop blend mode feladatként és motivációs poszterként küldte be Móni az alábbi három képet. Mindhárom kép első pillantásra is hasonló színekkel-fényekkel dolgozik és emocionális erejük minden esetben elragadja a nézőt. Átszövi őket a magány titokzatossága, belső viharokat látunk, ősi ellentmondásos erők összecsapását érzékeljük.

Photoshop modul - Rétegstílusok Blend mode - hallgatói munkák
Photoshop modul - Rétegstílusok Blend mode - hallgatói munkák
Motivációs poszter készítése idézethez - Photoshop modul- hallgatói munkák

Minden figura arctalan, tekintetük rejtve marad. Az arc hiánya miatt eltűnik az egyéni jellegzetesség, a személy szerepe és egymás mellé állítva a képeket, úgy tűnik, hogy egy univerzálisan és kollektívan megélt élményről szólnak a történetek. A fejek leszegettek, a megfeszült mozdulatok dacosak, haragosak, és behódolók. A környezet minden esetben sötét és sejtelmes, egyéni drámák, elhagyatottság sugárzik minden képről.

A démonjaival viaskodó és a láthatatlan erőknek ellenszegülő embert láttuk meg a képeken, holott Móni mindhárom esetben gyökeresen másból merítette a mondanivalót. Önkéntesen fűztük össze az alkotásokat, vizuálisan nagyon megihletett minket ez a három fantasztikus látványvilág. Általában véve igaz, hogy a sorozatok felerősítenek olyan mélyebb üzenetet, ami nem feltétlenül volt szándékos az alkotótól.

Móni már a Photoshop alapozó modul első feladataiban is brillírozott, témáválasztásai egyediek, a megvalósítás rendszerint hibátlan, és nagyon erős hangulatteremtő erővel alkot.