Photoshop vizsgamunka-Miniatűr világok


Photoshop vizsgamunka-Miniatűr világ

Project Leírás

Örömmel mutatjuk Zsanett Photoshop vizsgamunkáit. A Miniatűr témakört választotta, és szebbnél-szebb megoldásokat küldött be. Kiválasztottunk három kiváló darabot, fogadjátok szeretettel őket.
Zsanett nagyon ügyesen párosította a figurák mozdulatait, a mozgások lendületét, irányát, és a tekinteteket is sikerült összehangolnia. A képek tele vannak bájjal, miközben misztikus tájakra utazunk, egzotikus viseletekbe öltözött harcosokkal találkozunk, majd bájos, embernagyságú kutyák társaságában találjuk magunkat.

Hallgatónk magasan túlteljesítette a követelményeket, az általa teremtett világokat kiválóan megkomponálta. Látszik, hogy egyetlen ötletnek is számtalan megvalósítása lehet, az alkotói fantáziának az szab határt, hogy milyen fotókat tudunk találni az ötleteinkhez. A hallgatókat mindig megkérjük, hogy engedjék szabadon a képzeletet, de tudjuk, hogy a composit képek egyesítésének sikere sokszor azon múlik, hogy milyen minőségben áll rendelkezésre fotós anyag. És akkor még hozzá sem kezdtünk a technikai bravúrhoz, hogy valószerűnek hasson az új valóságunk.

Zsanett abban is remekelt, ahogyan megálmodta az alkotások hangulatát, a kompozíció végleges elrendezését és bizonyította Photoshop-os tehetségét, jártasságát az eszközhasználatban, kivitelezésben. Gratulálunk a vizsgamunkákhoz!

Photoshop alapozó vizsga Composite image feladat- hallgatói vizsgamunkák
Photoshop alapozó vizsga Composite image feladat- hallgatói vizsgamunkák
Photoshop alapozó vizsga Composite image feladat- hallgatói vizsgamunkák