Platán - modern étterem logóterv


Logó és kisarculat terv gasztronómiai területen - Webdesign Workshop modul hallgatói munkák


Egy logótervezési feladatban két-három verziót minimum érdemes elkészíteni. Sok designer vallja azt, hogy legyen a három verzió közül egy biztonságos megoldás, egy merész és egy ijesztő. Megkönnyítjük az ügyfél döntését, ha az ötleteket rövid magyarázatokkal, esetleg vázlatokkal is ellátjuk. Háromnál több verziót ne adjunk, mert megnehezítjük a döntési folyamatot.



Amikor az ügyfél kiválaszt egy irányt, jöhet a finomhangolás, részletek kidolgozása, mockup-okban való bemutatása. Többször is hangsúlyoztuk, hogy kulcsfontosságú az logóötletet kontextusában bemutatni. Erre kiválóan alkalmasak a mockup-ok, melyek a logó nagy hűségű ábrázolását teszik lehetővé.

Egy étterem esetében, ahol a terítőtől kezdve, az étel- és itallapon át, a szalvétáig bárhol megjelenhet a logó, különösen fontos, hogy a megrendelő vizuális keretben lássa a leendő végterméket.