Saját márkás honlap - Automatika témában


Saját márkás honlap automaika témában

Project Leírás

Mutatjuk az élő példát arra, hogy miért érdemes webdesignerre bízni a honlapkészítést, illetve miért érdemes megtanulni ezt a szakmát. Hallgatónk, Baranyai Andrea saját cégük honlapját újította a tanultak alapján. A különbséget a régi és az új design között zongorázni lehet. Kérlek fogadjátok szeretettel Andi első projektjét.

Rögtön mutatjuk is a régi weboldalt, hogy érthetővé váljon a különbség. Nem nehéz megérteni, hogyan járt el az idő a megújítandó website felett. Az ehhez hasonló honlapok a maguk idejében rendben is voltak a maguk pusztán tájékoztató jellegével, de ma már sokkal érdekesebb, modernebb és szebb látványokhoz szokott a szemünk.

Andi gyönyörűvé varázsolta az automatikával foglalkozó cég arculatát úgy, hogy a logó legfontosabb karakterisztikáit nem változtatta meg. Az embléma megmaradt, azonban a színe az elegánsabb szürke lett. A logótípia betűtípusát pedig lecserélte Andi egy sokkal modernebb, feltűnőbb körvonalas változatra.

A célközönségnek és a témának tökéletesen megfelelő vizuális világot sikerült kialakítani. Nagyon egységes és friss hatást kapunk a kék és sárga palettával. Minden harmonikusan összeáll, a nyitó kép igazi jövőt idéző, metropolis hangulatú, de nem barátságtalan, acélos és pengeéles. Az épület üvegtábláin keresztül látható kék ég és a napfényes árnyalatok nagyon ügyesen teszik az épületgépészet és automatizálás témáját vonzó megvilágításba.

Kiváló, letisztult ikonokat és egyszerű, modern sans-serif fontokat alkalmaz a honlap. Minden választott vezető kép egységes és arculatba illeszkedő. Az épületelemek vonalainak sokasága és a sűrű hálózatszerű fotórészletek alapján a látogató asszociál a rendszerekre és a tervezésre.

A modern webdesignt hatalmas háttérképek és minimalizmus jellemzi. Cél a releváns tartalmat a leghatékonyabban eljuttatni a felhasználóhoz. Egyszerűen és lényegretörően, esztétikus környezetben. Gratulálunk Andinak a megvalósításhoz, sikerült a kor igényeihez maximálisan illeszkedő designt alkotnia. Látogassatok el a honlapra, hogy élőben is lássátok ezt a gyönyörű weboldalt: Bavarkft.hu

Megújított céges weboldal - saját márkás projekt
Céges weboldal régen - saját márkás projekt
Megújított céges weboldal - saját márkás projekt
Megújított céges weboldal - saját márkás projekt