Saját márkás honlap - Ökotermék témában


Saját márkás honlap - ökotermék témában

Project Leírás

Szeretünk büszkélkedni hallgatóink saját proktjeivel. Íme Hosszúhegyi Péter már üzemelő honlapja, amit ökotermék témában tervezett.

Péter kimagasló szépérzékkel alkotta meg ezt az ügyfélnek készített arculati tervet, amiből azóta élő, működő honlap lett.

Ökotermék témához illő, nagyon letisztult arculatot alakított ki Péter. Az illusztrációk az organikus alakzatokat idézik, a természettel való kapcsolatot a semleges, pasztell színek, a botanikus grafikák, a természesetes textúrák jellemik. Okos ötlet volt a kézírásos betűtípus mellett dönteni, ami tovább hangsúlyozza a természetességet, miközben a font kiválón olvasható.

Minden részlet a a szerves formákat idézi. A bézs, barna és zöld árnyalatokat a növényvilág ihlette. A honlap áttekinthető szerkezetű, rengeteg fehér tér erősíti a természetes hatást. A weboldal a lényegi információkra szorítkozik, semmilyen zavaró elemet nem találunk.

Megbízunk a márkában, elhisszük a környbezetbarát szemléletet. Ízlésesen, minden harsányságtól mentesen hívja fel a figyelmet az értékekre, és öszönöz a zöld gondolkodásra, elhivatottságra.

Gratulálunk a munkához. Mindenképpen látogassatok el erre a gyönyörű weboldalra, mert tényleg érdemes élőben is megcsodálni: szasziszal.hu

Hallgatói saját márkás projekt ökotermék témában
Hallgatói saját márkás projekt ökotermék témában
Hallgatói saját márkás projekt ökotermék témában
Hallgatói saját márkás projekt ökotermék témában