Silly minimal moodboard


Öndefiníciós moodboard

Project Leírás

Fejes Zoli öndefiníciós moodboard-ja tényleg nagyon hatásos lett, sokunknak bejön a minimál stílus. Jó ideje kapjuk tőle a jobbnál jobb feladatmegoldásokat, ezért bátran kijelenthetjük, hogy jellemzőnek és találóra sikerült az öndefiníciós hangulati tábla. A sárga és fekete vagánysága, a letisztult formavilág egy igazi, férfias karaktert alakított ki.

Színekkel és formákkal meghatározni magunkat rendkívül jó gyakorlat. El kell gondolkodni azon, hogy ha szín lennék, milyen árnyalat lennék? Ha forma lennék, milyen alakzatot öltenék?

Logó- és arculattervezéskor sem teszünk mást, mint adott márka személyiségét térképezzük fel és keressük azokat a vizuális szignálokat, amikkel elmeséljük annak üzenetét és mondanivalóját.

Zoliról is kialakul egy kép a látottak alapján és megrohannak minket az érzések. Az illusztrációk hangulata, a képi megfogalmazások, a választott harmóniák történetet mesélnek a nézőnek.

Még a választott fontcsaládok is tökéletesen simulnak az összképbe és a szavak értelmén túl grafikai látványként is funkcionálnak. Az egész hangulati tábla az egyszerűségről szól, amibe humor, csibészség, és báj keveredik. A két betűcsalád telitalálat, a kalligrafikus kézírásos font személyessé teszi a szöveget, a talp nélküli modern fontok pedig összecsengenek a látvány letisztultságával.

Öndefiníciós hangulati tábla készítése - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák

Külön kiemeljük újra és újra a tálalás fontosságát. Zoli egy gyönyörű grides megoldás mellett döntött, ami remekül passzol a tartalomhoz. Olyan lett az egész mint egy zseniális képeslap és ugye, hogy akár egy modern művészeti kiállítás promóciós kiadványaként is megállná a helyét? Nagyon szép munka.