Szabad kalandozni Photoshop tanulás közben


Kijelölés eszköz gyakorlás/Photoshop alapozó

Project Leírás

A Photoshop szabadkézi kijelöléskeretek rajzolása akkor válik rutinná, ha sokat ismételjük, gyakoroljuk. Kifáradás ellen pedig jó a humorérzék, a játékos feladatmegoldás.

A Photoshop alapozó tanfolyam első leckéinek egyikében a kijelölés eszközt gyakoroljuk. Ennek megtanulása életbe vágóan fontos, gyakorlatilag kikerülhetetlen a használata akár fotókkal, akár webdesignnal, akár illusztrációkkal dolgozik valaki. Ádám szokás szerint nyitottan állt a gyakorláshoz és rá jellemző módon egy eredeti, személyes és vicces alkotást hozott létre.

A szelfizős cápás montázzsal nem az volt a célja, hogy pixelpontos kollázst hozzon létre és egyáltalán nem baj, hogy látszik, hogy Photoshop manipuláció. A lényeg, hogy kreatívan és színes fantáziával gyakorolta az egyik legfontosabb kivágási eszközt.

A tanulási folyamat akkor válik rendkívül szórakoztatóvá is, ha ötletgazdagon, könnyedén, humorral állunk hozzá a feladatokhoz. Ezzel aktívan alakítani is tudjuk a tanulási folyamatot, és az információk gyors feldolgozását, értelmezését, tudástárunkba való mély beépülését teszi lehetővé.

Kijelölés eszköz gyakorlás/Photoshop- hallgatói munkák
Kijelölés eszköz gyakorlás/Photoshop alapozó - hallgatói munkák