Szokatlan fitness szórólap


Szórólap tervezése

Project Leírás

Örülünk a különleges megfogalmazásoknak és szeretjük az egyéni értelmezéseket, amikor újratervezitek az unalmas kiadványokat. Denisa szórólapja semmiképpen nem átlagos, még könyvborító műfajban is megállná a helyét.

Egy fitnesz terem szórólap tervezésekor százával találunk olyan stock fotókat, amiken a kidolgozott izomzatot, a sportruhában feszítő modelleket, sportkellékekkel egyensúlyozó mozgásokat illusztrálhatunk. A kérdés az, hogy ilyen típusú stock fotókkal vajon mennyiben lesz megkülönböztethető ez a fitnesz terem a többitől. A válasz az, hogy semmiben.

Denisa egy egészen más irányból ragadta meg a mozgást, a mozdulatot és a fizikai aktivitást. Nem vizuális közhelyekre épít, nem a tökéletes testet akarja megmutatni, hanem a táncot teszi a középpontba. A hangsúly itt is a mozdulaton van, de mennyire más a hangulata.

A fitness központról alkotott képünk kitágul. Megjelenik a nőiesség, a szenvedély és dinamika üzenete is, és nem csak azokat célozza meg, akik egy hagyományos edzőtermi szituációbn szeretnének sportolni. A festett hatás pedig egy erős érzelmi töltetet ad a szórólapnak.

Az elrendezés nagyon jó, ötletes szerkezetű, poszterminőségű. Kreatívan tagolt tartalom, ragyogó színek és kontrasztok jellemzik Denisa szórólapját. Minden vizuális klisétől mentes, szép munka.

Szórólap tervezés fitnesz témában - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák