A szórólap, amely megérint


Szórólap a Forgószél válságkezelő központ rendezvényére

Project Leírás

Mutatunk egy profi tervezést, ami messze felülmúlja az átlagos szórólapok műfaját. Ereje a hallatlanul kifinomult mértékletességben van, és az alkotóelemek tökéletes harmóniáját adó aszimmetriában rejlik.

A légies jelenlét Timi egyik erőssége, a fehér tereket játszi könnyedséggel kezeli, kiváló érzékkel hagyja lélegezni az alkotórészeket. Ezen az alkotáson is képes több alkotóelemet úgy egymásra rétegezni, hogy közben minden áttetsző, letisztult, és világos marad.

A képválasztás ismét telitalálat és külön szeretnénk kiemelni Timi intelligenciáját, amikor a színekkel dolgozik. A duotone hatás - azon kívül, hogy profi, trendi benyomást kelt - sejtelmessé és hallatlanul izgalmassá teszi a fotót, ugyanakkor egy olyan színpalettát teremt, ami rendkívül jól működik az egész alkotáson és külön-külön is.

Érzék kérdése, hogy mennyi aszimmetria szükséges a dinamikus látványhoz, azonban Timi ösztönösen birtokolja ezt a készséget. Az elrendezés gyönyörű, tele kreatív tagolással. A tereket magabiztosan szabdalja szét és kapcsolja össze jól működő egésszé.

A betűválasztás pedig csillagos ötös. Szép folthatásokat eredményező szövegblokkokat látunk, ötletes tipográfiai játékokat alkalmaz Timi, a betűváltozatok és betűfokozatok jó ritmusú kezelése jellemzi.

A logót ezúttal túlgondolta Timi, de megbocsájtjuk, mert a kiadvány szakmai szemmel szinte minden tekintetben megállja a helyét. Csak így tovább, gratulálunk a magas szintű munkához!

Szórólap a Forgószél válságkezelő központ rendezvényére - Webdesing Workshop - hallgatói munkák
Szórólap a Forgószél válságkezelő központ rendezvényére - Webdesing Workshop - hallgatói munkák