Szórólap boldog párkapcsolat témában


Szórólap a Forgószél válságkezelő központ rendezvényére

Project Leírás

Minden szórólaptervezési tanács úgy kezdődik, hogy végy egy gyönyörű, egyedi, emlékezetes képet. Móni is egy figyelemfelkeltő fotót választott, ami a Valentin nap hangulatát idézi és ezzel valószínűleg kíváncsivá tehetjük a célközönséget egy párkapcsolati workshop rendezvényéhez.

Már majdnem a teljes sikert elértük, ha a szórólapunkat kézbe veszik. Ahhoz, hogy a tartalmat is gyorsan elolvassák, úgy kell elrendezni az információkat, hogy a legkevesebb erőfeszítést kelljen tennie az olvasónak, és minél hamarabb átfusson a szeme a lényegen.

Először biztosan a címeken ugrál végig a tekintet és csak ez után dönt arról, hogy érdeklik-e a részletek. Móni nagyszerűen alkalmazta azokat a kiadványszerkesztési alapelveket, amelyek segítenek ebben a folyamatban.

Különböző színekkel emelte ki a címsorokat, és okosan használta a sötétpirost a legfontosabb információk kiemelésére. A tagolás és elrendezés jól sikerült, elegendő fehér teret alkalmazott. A kontrasztok szépen működnek, és az ismétlés elvéről sem feledkezett meg Móni.

A tipográfia is jól támogatja a vizuális hangsúlyokat, bár nagyon változatos képet mutatnak a kiadványon. Egy kicsit konzisztensebb összképet nyernénk betűfronton, ha a három fonttípus kettőre csökkenne. Az illusztráción alkalmazott kézírásos font önmagában nagyon karakteres, nem biztos, hogy egy talpas font is szükséges a modern sans-serif mellé.

Az összhatás egységes, sok szép megoldás van a szórólapon, gratulálunk a munkához.

Szórólap a Forgószél válságkezelő központ rendezvényére - Webdesing Workshop - hallgatói munkák
Szórólap a Forgószél válságkezelő központ rendezvényére - Webdesing Workshop - hallgatói munkák