Szórólap újratervezés fitnesz iparágban


Szórólap újratervezési feladat Photoshopban

Project Leírás

Nagyon szép, sodró, ritmusos szórólap, ami tökéletesen megállja a helyét egy fitnesz terem nyomtatott reklámanyagaként. Általában is igaz, hogy a mozgással kapcsolatos anyagokat, illusztrációkat érdemes aszimetrikusra tervezni, és még sok más trükk létezik a mozgás, a lendület vizuális kifejezésére.
Nézzétek meg, milyen változatos és gazdag kölcsönhatásban vannak ezen a szórólapon a különböző elemek, miközben egymással lendületes kontrasztot alkotnak. A témához méltóan a kiadványt energikusnak érezzük. Alig van nyugvó pont a szórólapon, minden aktív, jobbra- és balra dől, mégis folytonosnak látjuk és nem esik szét, mert a tartalmat és az illusztrációkat egymást követő logikus lépések sorozatának látjuk.

Egy kompozíció szinta soha nincs teljesen készen. Itt is lehetne tovább próbálkozni, például a "NYÍLT NAP" felirat elforgatásával, hogy a befoglaló ferde sávval párhuzamos legyen. Az elforgatott és a vízszintes elemek találkozásától zsúfoltabb lesz az összhatás, ugyanakkor ez lehet a tudatos koncepció része is, amivel a mozgás érzetét akarjuk kelteni. Érdemes viszonylag sok elrendezési ötletet megvalósítani, mert egymás mellett látva könnyebb kiválasztani az "Igazit". Ezt a módszert párkapcsolatok esetében nem tudom javasolni.