Vadnyugati Photoshop plakát


Plakát készítése Photoshop-ban

Project Leírás

Ugye milyen szép Andi plakátja? Egyből arra gondoltunk, hogy az Instagramra kívánkozik. Imádjuk ezt a rajzfilmes hatású alkotást, minden részlet külön-külön is nagyon szép, így egyben pedig szemet gyönyörködtető.

Photoshop-os készségeinket fejlesztjük és a rétegstílusok alkalmazását gyakoroljuk ebben a poszterkészítési feladatban, mégis valóságos kis műalkotások születnek.

Andi egy látványos plakátot készített Vadnyugat témában. Tökéletes betűtípust használ, a grunge stílus témához illő, a rajzfilmes háttér gyönyörű, a grafikus cowboy pedig egy részletgazdag grafika, beillesztése a képbe különlegessé teszi a kompozíciót.

A kompozit image műfajához hasonlítható a digitális vegyes, vagy kevert technika, amikor többféle technikával készült képet mosunk össze egy kompozíción. Itt is megjelenik ez a kombináció. Adott egy festett hatású háttér és rajta egy vektoros grafikának tűnő cowboy.

A különböző hatások mixelésével erőteljes vizuális élményt lehet létrehozni, nem véletlen, hogy az absztrakt plakátok előszeretettel kombinálják a hatásokat.

Szép munka Andi, kalandos tájakat, mesekönyvek főhőseit idézted meg a képen, a végeredmény vonzó és ellenállhatatlan.

Plakáttervezés Photoshop-ban - Photoshop alapozó modul - hallgatói munkák