Webdesign és marketing - ewa.hu


Webdesign és marketing - ewa.hu

Project Leírás

Péter Évi saját márkáját, az ewa.hu-t a marketingtudatos webdesign jellemzi. Honlap- és webshop készítésén kívül olyan olyan egyedi "webes" szolgáltatásokat is nyújt, mint a közösségi média felületek kezelése és összehangolása, hírlevél küldő rendszer felépítése, weboldal optimalizálás, karbantartás, kulcsszó kutatás és minőségi link építés.

Az e-kereskedelemi és social media marketing ismeretek, és a kisvállalkozások internetes portálokon való tudatos jelenléte ma már elképesztően komplex tudást igényel. Évi ezt a tudást szélsebesen elsajátította, és hallatlan szorgalommal, kreativitással építette ki saját márkáját.

Amikor bonyolult szolgáltatási rendszert kínálunk, és világosan elmagyarázott részletekre van szükség, akkor nagyon jó döntés, hogy nem fotókkal illusztráljuk az üzenetünket. Évi is a grafikus háttér és design mellett döntött. Egy napjainkban nagyon népszerű absztrakt elemekből álló, Memphis dizájnt választott.

Évi színpalettája sem hétköznapi. A piros és a zöld párosítása azért is nagyon érdekes, mert a designerek általában kerülik a komplementer színek egymás melletti használatát. A színkörön egymással szemben elhelyezkedő kiegészítő színek (pl. vörös és zöld) erősen telített változatai vibráló hatást tudnak kelteni. Az ewa.hu palettája azonban ezeknek a színeknek a tört árnyalatait használja, így békésen megállják a helyüket egymás mellett.

Sőt, különlegességüket éppen az adja, hogy a színek két teljesen eltérő és ellentétes ötletet képviselnek, ezért jelentős vizuális feszültséget biztosítanak. Energiát, fiatalosságot, sürgetést, lendületet ad a színkombináció a weboldalnak. Természetesen a helyes arányban alkalmazott fehér tér eltünteti a két szín esetleges összeütközését.

ewa.hu- Péter Éva saját márkás projekt- hallgatói munkák
ewa.hu- Péter Éva saját márkás projekt- hallgatói munkák
ewa.hu- Péter Éva saját márkás projekt- hallgatói munkák

Az ewa.hu bátor fontpárosítást használ és ugyanaz a merészség jellemzi, mint a színeket. A megbízható Montserrat fontcsalád mellett egy nagyon karakteres kézírásos betűt is alkalmaz Évi a szövegben és ezzel erős érzelmi és figyelemfelhívó súlypontokat helyez a legfontosabb mondanivalóra. Nem lehet nem észre venni a Patrick Hand fonttal írt kulcsszavakat, különösen azért, mert piros színnel is kiemeli.

Látogassatok el Péter Évi honlapjára, az ewa.hu-ra, amit marketing szempontjából is érdemes alaposan végigböngészni.

ewa.hu- Péter Éva saját márkás projekt- hallgatói munkák