Weboldalterv egy belsőépítészeti stúdió számára


Weboldalterv egy belsőépítészeti stúdió számára - Photoshop Alapozó hallgatói munka


A weboldalak drótvázát élettel feltölteni nagyon nehéz feladat. Sok gyakorlás kell ahhoz, hogy hangulatokban, képi világokban is tudjon valaki gondolkodni. Elegánsnak, nagyvonalúnak és trendinek kell lennie, ugyanakkor fontos a megkülönböztethetőség is. Ez a munka finom színvilágával és az apró részletekben rejlő összhanggal kitűnik a hallgatói munkák közül.

A tanfolyamon sokszor egymáshoz nagyon hasonló szolgáltatásokhoz kell weboldalt vagy arculatot tervezni. A Photoshop Alapozó egyik feladata egy belsőépítészeti stúdió, a másik pedig egy szabadúszó lakberendező számára készülő honlap címoldalának kialakítása. Hasonló szolgáltatásokat nyújtanak, de más célközönségnek, és általában más ár szinten is dolgoznak. Érdekes kérdés, hogy az adott stúdió, vagy lakberendező szakosodik-e valamire. Loft lakásokra, pici panelekre, vagy nagy belmagasságú belvárosi ingatlanokra. ebben az esetben a honlapnak ezt a hozzáadott értéket is kommunikálnia kell.

A feladat része volt az is, hogy ingyenes forrásokból származó ikon készletet találjunk a lakberendezési szolgáltatások illusztrálására.