Weboldalterv a Forgószél Válságkezelő Központ számára


Válságkezelő Központ weboldalterv, címoldal - Webdesign Workshop hallgatói munkák


Az összbenyomás erről a válságkezelő cégről az, hogy frissek, segítőkészek, hozzáértők.

A kiegyensúlyozott színpaletta és az okosan válogatott képanyag már félsiker egy jó címlap layouthoz. A kék szín a megbízható szakértelem jelképe, a zöld a gyógyító megújulást szimbolizálja. A fehér környezet pedig kifejezetten tovább erősíti a pozitív élményeket.

A zuhanás közbeni légi formáció szépen aláfesti a Forgószél elnevezést, az összekapaszkodó kezek pedig az együttműködést és empátiát tükrözik. Itt minden a bizalomról szól, és elhisszük nekik, hogy valóban ők lesznek kirakós játék hiányzó darabkája.
A kör geometriája szép koreográfiával táncol körbe-körbe az elrendezésben. A körforgás finoman jelen van mindenhol a designban, ami jó ütemű ritmust, ismétlődést nyújt a látottaknak. A színátmenetek is játékot és mozgalmas hangulatot teremtenek.

Ahogyan a színek úgy az elrendezés struktúrája is nagyon harmonikusra sikerült, a vizuális környezet megnyugtató, reményt sugalló, bizalmat építő. Ezeket az értékeket kell közvetítenie egy pszichológiai tanácsadással foglalkozó cégnek.Izgalmas rápillantani a kiindulási verzióra is. Azért fontos látni az egyszerű, kicsit sablonos elso ötletet, hogy az alkotói folyamat ne burkolózhasson valamiféle misztikus ködbe. A remekművek ritkán pattanak ki befejezetten az alkotó fejéből. Sokkal gyakoribb, hogy az első ötletek néhány kreatív közegben kapott vélemény és instrukció alapján tovább alakulnak.

Hihetetlen, hogy az első bátortalan próbálkozás után néhány mondatnyi instrukció kellett ahhoz Istvánnak, hogy ezt a komplex és ötletes megoldást tegye le végül az asztalra. Ha rákattintasz a képre, akkor nagyíthatóvá válik, és meg tudod figyelni az apróbb részleteket is.