Wine & Café féri és női változatban


Moodboard készítése női és férfi célközönségnek

Project Leírás

Egy jó hangulati tábla alapján egész világok tárulnak elénk. Látjuk a célközönséget, tisztán érzékeljük a helyiségbe belépő emberek stílusát, akár az illatok is megidéződnek. Mindezt csupán azzal érjük el, hogy kreatívan összeválogatunk színeket és tónusokat, kinagyított képrészleteket, oda kívánkozó tipográfiát.

A nőknek tervezett Wine&Café hangulati táblán nemcsak hogy zavartalanul megfér egymás mellett az acélkék és a piros, hanem nagyon vagány és egyedi harmónia alakul ki. Az összeválogatott képek és színek alapján egy nagyon csábító, és hűvösen elegáns helyet képzelünk el, ami kitűnik a tömegből és magára vonja a figyelmet. A célközönséget is ilyennek látjuk. Sikkes, trendi és magabiztos nőknek szól, akik nem a hétköznapi kávézókat részesítik előnyben.

A férfi hangulati táblán a mogyoróbarnák izgalmasan vannak megfűszerezve a narancsos árnyalatokkal. A paletta egy kicsit a klasszikusabb irányba mutat, maradunk a bőr és a fa meleget adó tónusainál. Kiváló érzékkel összehangoltak a képek, egy olyan kávézót látunk magunk előtt, ahol a belső terekben nincs semmi drámaiság, inkább egy meghitt, stresszoldó, bensőséges hangulat uralkodik.

Gratulálunk a szép megoldáshoz.

Moodboard készítése női és férfi célközönségnek - hallgatói munkák
Moodboard készítése női és férfi célközönségnek - hallgatói munkák