Adatkezelési irányelvekEzen honlap minden szöveges, képes és videós tartalma az Induserv Kft. tulajdonát képezi.

Az adatkezelést az Induserv Kft. végzi. Azzal, hogy regisztrálsz, vagy feliratkozol valamelyik hírlevelünkre, automatikusan elfogadod a feliratkozási feltételeinket. Ez azt jelenti, hogy hozzájárulsz az adatbázisunkba való felvételhez, és az elektronikus leveleink fogadásához. Az emailek az Induserv Webdesign, a Kreatív Webdesign Tanfolyam és Kocsis Katalin bármelyik weboldaláról érkezhetnek és tartalmazhatnak a webdesign tanfolyamokkal kapcsolatos reklámot.

A feliratkozás természetesen bármikor a megszokott módon megszüntethető: az emailben kapott hírlevél legalsó sorában található „leiratkozás” linkre kell kattintani. A leiratkozással neved és email címed törlődik adatbázisunkból.

Adatkezelési irányelveink

Az ügyfél- regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény és az 1998. évi VI. törvény) megfelelően kezeljük. Semmilyen körülmények között nem adjuk át a személyes adataidat harmadik félnek.

Mitől különleges a Kreatív Webdesign Tanfolyam?

ONLINE tanfolyamok

Tértől és időtől függetlenül tanulhatsz, a felkészülés idejét rugalmasan beillesztheted a napirendedbe. Olvashatod az elméletet várakozás közben és küldheted a házi feladatot éjjel.

Virtuális oktatóterem

Gyakorlatokból TAPASZTALAT

A honlapkészítés nem elméleti tudomány. A leckékhez tartozó gyakorlatokat úgy építettem fel, hogy a tanfolyamokat kézzel fogható eredményekkel zárhasd. Itt kézbe kell venni a szerszámokat.

Gyakornoki munkalehetőség

AZONNAL hasznosítható tudás

A legszükségesebb ismereteket gyűjtöttem össze, amelyek gyors sikerélményt garantálnak. Ez azonban nem felszínességet jelent, hanem jól felépített leckéket, és fokozatosan mélyülő ismereteket.

Naprakész ismeretek

Alkotói KÖZÖSSÉG

Alkotói munka elképzelhetetlen visszajelzések nélkül. A kreativitást megsokszorozzák a többiek ötletei, más szempontú meglátásai. Nem hiszek a magányos farkasokban, csak az együttműködésben.

Értékes szakmai kapcsolatokHallgatóink mondták

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha december 23.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top