Kosár

0 tétel 0 Ft

Minőségi honlaptartalom

Minőségi honlaptartalom

Időtartam: 3 hónap

Az információk tagolt, szórakoztató, szemléletes tálalása ma már szinte külön szakmának tekinthető. A tartalom többet jelent a céges híreknél, a termékleírásoknál, a marketing szövegeknél. Olyan információkról, szövegekről, kép- és filmanyagokról beszélünk, amelyek összefüggő rendszert alkotnak. Ez a modul minden olyan ismeretet átad, ami a minőségi honlaptartalom előállításához elméletben és gyakorlatban szükséges lehet.

Price: 38.000 Ft
Ár: 
38 000 + áfa

Bár a modul címében a honlaptartalom szerepel, a mai cégek életében már nem a honlap az egyetlen megjelenési lehetőség. A közösségi oldalak, a sajtó megjelenések, a szakmai fórumok, a videó-megosztók, sőt, a munkatársak közösségi oldalai, linkedIn profiljai is szerepet játszhatnak a cégről kialakított kép megformálásában. A modul nem csak a minőségi honlaptartalom előállításához nyújt segítséget. Hasznos módszereket mutatunk a cég teljes online megjelenéséhez szükséges tartalom megszervezéséhez és tárolásához is. A tartalom ugyanis nem egyetlen kézben születik, különböző verziókon, véleményeken keresztül alakul ki a végleges állapot. Nem magától értetődő egy profi, sok-szereplős tartalom-kezelő rendszer létrehozása és üzemeltetése.

A szövegalkotáskor figyelembe vesszük a keresőoptimalizálás szempontjait, és a különböző online platformokon rugalmasan megjelenő szövegek nehézségeire is kitérünk. Azaz a még nagyon kevés helyen tárgyalt responsive tartalom kérdéskörét is körbejárjuk a tanfolyam során. A modul minden ismeretet megad, amire a képek és videók előállításához a kezdetekkor szükség lehet. Ismerteti a fizetős és ingyenes eszköztárakat, a különböző megoldások előnyeit és hátrányait.


Most 10%-kal olcsóbban juthatsz stock képekhez

Most minden egyes modulhoz és tanfolyamhoz az 123RF digitális képügynökség 10%-os kedvezményre jogosító KUPONJA is jár.

Szerezd be kedvezményesen a honlapodhoz szükséges fotókat és a kreatív munkához szükséges vektorképeket.


Leendő webdesigner-eknek

Akik szeretnék megismerni az összes olyan szempontot, amely hatással lehet egy honlap működésére, illetve kinézetére. Ez a modul minden olyan kérdésre kitér, amely a digitális tartalmakkal kapcsolatos lehet. Külön tárgyalja azokat az aspektusokat, amelyek egy webdesigner szempontjából fontosak lehetnek. Kitér a responsive tartalom kérdéskörére, a vizuális és verbális kommunikáció kapcsolatára, tervezésére egy honlap esetén.

Saját honlap tulajdonosoknak

Mindazoknak, aki saját honlapot üzemeltetnek. Szabadúszóknak, illetve olyan kisvállalkozásoknak, akik támaszkodnak az alapvető online marketing eszközökre. Élnek a tartalommarketing lehetőségével, van hírlevelük, megjelennek céges tartalmak a közösségi oldalakon. A modul segít a kisvállalkozások online marketing stratégiájának kialakításában is, de elsősorban a céges tartalmak keletkezésének, szervezésének, tárolásának és publikálásához ad professzionális módszereket. Az itt megismerhető szempontok alapján minőségi honlaptartalmat fog a cég előállítani, amelyet keresnek és várnak az ügyfelek, és nem mellesleg a kereső is díjazni fog.


A Minőségi honlaptartalom modullal elérhető eredmények

Tudatos tartalomkezelés, hatékony munkamódszerek.

Előkelő helyezés a kereső találati listáiban.

Kép- és videókezelő eszközök megismerése.

Minőségi tartalom, amelyet az ügyfelek várnak, keresnek és szívesen megosztanak.

Hatékony, összehangolt kommunikáció verbálisan és vizuálisan egyaránt.

Gyorsabban elkészülő, jobb minőségű marketing szövegek.

Minőségi honlaptartalom tanfolyam

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha december 23.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top