Profi honlap a Kompakt Wedesign Tanfolyam segítségével

Bármikor feljebb léphetsz

Ha úgy látod, hogy van keresnivalód ezen a pályán, és elmélyítenéd az ismereteidet akár modulosan is folytathatod, például a UX tanfolyammal, vagy feljebb léphetsz a Startvonal Webdesigner Tanfolyam illetve a NEW LIFE program irányába. A nagyobb csomagokhoz újabb tananyagok, letölthető ajándékok, és az online konzultációkkal járó mentori program tartozik.

KOMPAKT Webdesign Tanfolyam

6 hónap

Részletfizetési lehetőség:

6 x 46.990 Ft

A vállalkozások világában óriási a verseny. Ha van egy ötleted, akkor minél gyorsabban érdemes megvalósítani, mert aki sokáig habozik, az lemaradhat. Nincs idő az egyetemi szintű elmélyülésre, de a felszínes tudás is visszaüthet. A két véglet között pontosan azokat az ismereteket fogalmaztuk meg a KOMPAKT Webdesign Tanfolyam anyagában, amelyek a lehető legrövidebb idő alatt juttatnak el a célba, miközben nem pusztán félismereteid lesznek, hanem összefüggéseken alapuló, valódi tudásod. Ez a médium szintű tudás biztos alapokat fog jelenteni bármi is a célod a honlapkészítéssel.

268.990 Ft

Ez a befektetés akár alkalmazottként, akár szabadúszóként egy éven belül megtérül.

Szakszerű, üzletileg sikeres és szép honlap sajátkezűleg

Az, hogy egy WordPress honlapot kódolásmentesen is fel lehet építeni, még nem jelenti azt, hogy nem kell szaktudás a jól működő és eredményeket szállító honlapokhoz. Ezeknek az elvárásoknak kell ma egy kisvállalati honlapnak megfelelnie.

 • Gyorsaság, optimalizált letöltési sebesség
 • Megfelelő tárhelyszolgáltató kiválasztása, felparaméterezése
 • Jó domain név, fejlesztési és teszt környezet, ha szükséges
 • Pontosan a szükséges bővítmények használata
 • Profi képkezelés, méretbeli optimalizálással, mobilbarát megoldásokkal
 • Biztonság, spamszűrés
 • WordPress frissítések, technológiai problémák kezelése
 • Keresőoptimalizálás
 • Felhasználói élmény tervezés, kényelmes, erőfeszítésmentes weboldalak
 • Szép design, leszűkített paletta, arculatba illeszkedő oldalak
Webdesign kurzus - WordPress tanfolyamon megvalósult honlapok
Webdesign tanfolyam - online WordPress tanfolyamon megvalósult honlapok
WordPress tanfolyam hallgatói munkák
Webdesign tanfolyam - online WordPress tanfolyamon megvalósult honlapok
Webdesign képzés saját honlaptulajdonosoknak

Mit kapsz a pénzedért?

online Webdesign tanfolyamok 6 hónapnyi aktív oktatói támogatás

online Webdesign tanfolyamok 9 hónapnyi tananyag hozzáférés

online Webdesign tanfolyamok 45 multimédiás lecke

online Webdesign tanfolyamok 74 oktató videó

online Webdesign tanfolyamok 150 gyakorlati feladat

online Webdesign tanfolyamok  gyakorlati feladatok elemzése

online Webdesign tanfolyamok  zárt Facebook közösség

online Webdesign tanfolyamok  ingyenes DIVI sablon

online Webdesign tanfolyamok  tanúsítvány a vizsgamunka alapján

Mit tanulhatsz a KOMPAKT Webdesign Tanfolyamon?

A három legfontosabb területet foglaltuk össze, ami nélkül nem lehet sikeres honlapot építeni. A honlaptervezés, a képalkotás és a rendszer felépítése WordPress-ben egész egyszerűen megkerülhetetlen. Ha még nem vagy benne biztos, hogy webdesigner szeretnél lenni, sok a kétséged, nem bízol magadban, akkor ideális lehet egy rövidebb időszakban kipróbálni magad a kreatív feladatokban. A legszükségesebb ismereteket tettük egy csomagba, de a kezdő szintről a médium tudásig juttatunk el lépésről lépésre.

A gyakorlati feladatokra visszajelzést kapsz, ráérezhetsz a kreatív alkotói folyamatra, és kiderül, van-e tehetséged a képalkotáshoz. Nem veszíthetsz akkor sem, ha végül nem leszel webdesigner, hiszen ezzel a tudással a munkaerő piacon is óriási előnyre teszel szert. Bármikor képes leszel egy kisvállalati honlap megtervezésére, beleértve a működést és a vizuális világot egyaránt, miközben WordPress-ben meg is tudod valósítani a terveidet. Attól, hogy középen maradsz az ismeretek tengerében még nem fogsz középszerűvé válni, ezt a gyakorlati feladatokon alapuló munkamódszerünk garantálja.

WordPress Alapozó modul

WordPress tanfolyam kezdőknek és haladóknak
 • Hogyan telepítsd a WordPress rendszert?
 • Hogyan lesz keresőbarát a WordPress honlap?
 • Hogyan használd a WordPress bővítményeket?
 • Hogyan definiáld át a WordPress sablonokat?

Photoshop Alapozó modul

Photoshop képzés
 • Hogyan dolgozz digitális színekkel és palettákkal?
 • Mik azok a pixelek és mi a képfelbontás?
 • Hogyan optimalizáld a képek méretét?
 • Hogyan tervezz vizuálisan?

Webdesign Workshop modul

webdesign workshop - online webdesign tanfolyam
 • Mire figyelj a honlaptervezés során?
 • Mi az a drótváz és mi az a prototípus?
 • Hogyan tervezz ergonomikus honlapot?
 • Mit jelent a felhasználói élmény tervezés?

Kérem a tematikát

A KOMPAKT Webdesign Tanfolyam neked szól

Marketing kivitelezők

Ha már vannak marketinges alapjaid, de még nem dolgoztál a kivitelezésben, akkor a képalkotás, a design és a WordPress világa meg fogja sokszorozni a lehetőségeid számát.

Saját vállalkozás

Mindazoknak, aki saját honlapot üzemeltetnek, készítenek, és nem is szeretnék szakemberek kezébe adni a honlapkészítéssel járó feladatokat. Ha egy későbbi szakaszban ki szeretnéd szervezni ezt a tevékenységet, akkor tökéletesen kontroll alatt fogod tudni tartani.

Leendő webdesignerek

Ha nem vagy biztos magadban, sok a kétséged, akkor nem kell hosszú távra elkötelezned magad. Ezzel a három témakörrel minden munkafázist kipróbálhatsz, és a végére kiderül van-e érzéked a webdesignhoz.

KOMPAKT Webdesign Tanfolyam vélemények

Nagyon köszönöm neked ezt az utazást, rengeteget tanultam és fejlődtem a leckék és tananyagok által és külön nagy-nagy köszönet a feladatokra adott visszajelzésekért és a folyamatos biztatásért, motiválásért. Egy nagyon komplex és részletes, rengeteg témára kitérő tematikát tettél össze és jó látni, hogy mennyit dolgozol a közösség építésén is és a csoportban is mennyi plusz információt, értékes tartalmat teszel közzé. 🙂
Józsa Dorottya

Webdesign tanfolyam vélemény
Webdesign tanfolyam vélemény

Először is szeretném megköszönni a hónapokon keresztül tanúsított türelmet, kedvességet, a sok segítséget és a gyors válaszokat. Az anyagrészek profik, lényegretörőek, jól érthetőek, egymásra épülnek.

Nagyon tetszettek a modulok végén található feladatok, érdekesek voltak, rengeteget tanultam belőlük. A feladatok megoldása során előfordult, hogy egy-egy videót többször végig kellett néznem, de a végén minden világos és jól követhető volt.

Vörös Bernadett

Az élet úgy hozta h el kellett kezdenem a saját szakmámban egy továbbképzést német nyelven, szóval nem a webdesign szakmában fogok elhelyezkedni… Ennek ellenére abszolút nem bántam meg hogy belefogtam, mert minden egyes leckét imádtam! A mai napig ahogy nagy érdeklődéssel nézem a videóidat, a kíváncsiságom csak fokozódott a téma iránt. Örülök hogy téged választottalak ebben a szakmában online tanáromnak!
Kürti Marcsi

Webdesign tanfolyam vélemény

Hogyan lehet villámgyorsan profi honlapod?

A KOMPAKT Webdesign Tanfolyam kezdő szintről indul, de minden témakörben a haladó szint elérését célozza meg. Nagy hangsúlyt fektetünk a tervezésre is, hiszen a sikerhez nem elég egy trendinek kinéző sablon lemásolni. Az igények összegyűjtése, az iparág és a konkurencia elemzése, a tervezés, a vizuális világ kialakítása végül pedig a WordPress honlap felépítése integrált gondolkodást igényel, egyik terület hatással van a másikra, sok az összefüggés.

Hogyan tanulhatsz a webdesigner tanfolyamokon?

Hallgatói munkák – erre a szintre már 3 hónap alatt eljuthatsz

Honlapkészítés kurzus saját honlaptulajdonosoknak

Tanulj hatékonyan

Nem mindegy, milyen módszerrel tanulsz. Az elmúlt években egy alaposan letesztelt módszertant dolgoztunk ki, amely a szakmaváltáshoz, de a saját honlap felépítéséhez is jó sorvezetőnek bizonyult. Érthetően megfogalmazott leckék, a saját projektedhez kapcsolódó gyakorlati feladatok, logikusan felépített rendszer biztosítja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elsajátítsd a szükséges ismereteket. A folyamatos párbeszéd, az állandó visszajelzések lehetővé teszik, hogy a készségeid is fejlődjenek, és kiderüljön a számodra, képes leszel-e akár ügyfeleknek is honlapokat készíteni. Az oktatód a mentorod is, aki ismeri a céljaidat, az élethelyzetedet és a képességeidet, így abban is tud segíteni, hogy hosszú távon motivált maradj.

Online webdesign tanfolyamok

ONLINE TANFOLYAMOK

A tanfolyam teljes mértékben online. Rugalmasan alkalmazkodik a te igényeidhez. Küldheted a házikat éjszaka, vagy olvasgathatod a leckéket munkába menet a metrón. Az sem okoz gondot, ha kihagysz néhány hetet, és később fejezed be a tanfolyamot.

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

GYAKORLAT ALAPÚ

Úgy építettük fel a gyakorlati feladatok rendszerét, hogy minden munkafázist kipróbálhass, és kiderüljön, mihez van kedved, tehetséged, és mi megy nehezebben. Sokkal motiváltabb leszel a házi feladatokkal, ha minden egyes lépéssel a saját üzletedet építed.

online közösségi tanulás a webdesign tanfolyamokon

ALKOTÓI KÖZÖSSÉG

A kreativitást megsokszorozzák a többiek ötletei, más szempontú meglátásai. A tanfolyam pozitív, támogató légkörében bátran lehet alkotni, és szakmai partnereket találni. Tanulj mások legjobb gyakorlatából és akár a hibáiból is.

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

AZONNALI TUDÁS

Azonban az online oktatás nem jelenti azt, hogy magadra leszel hagyatva. Aktív oktatói felügyeletet és folyamatos visszajelzéseket fogsz kapni. Ez a legbiztosabb, kipróbált módszer a vizuális készségek fejlesztésére, és nagyon hasznos a saját márka esetében is a szakértői vélemény.

Szabadság és kreativitás

Sokan vágyakoznak kreatív munkára, és sok az ezzel kapcsolatos illúzió is. A szabadúszás sem jelenti azt, hogy nincsenek korlátok, csak éppen a főnököd helyett az ügyfeleid diktálnak. Azonban az örömteli munka nem illúzió, a saját vállalkozásban benne rejlik egy önazonos, szabad élet lehetősége, ahol a feladatkörökre, a munkatársakra, vagy éppen a projektekre is nagyobb hatásod van, mintha egy nagy multinak fogaskerékként dolgoznál. Ezzel a tananyaggal a munkaerő piacon is versenyképes leszel, de segít abban is, hogy barátkozz a szabadúszás, a saját vállalkozás gondolatával.

Honlapkészítés képzés vállalkozóknak
Mystery Person
{

Szeretnék óriási köszönetet is mondani Neked, mert rengeteget adott a tanfolyam, feléledtek bennem olyan készségek amikről nem is gondoltam hogy léteznek 🙂  Több dologban kipróbálhattam magam, és a sikerek rengeteget dobtak az önbizalmamon 🙂 Szeretném megköszönni a rengeteg türelmet, és a sok kedves, inspiráló és motiváló segítséget. Úgy érzem nekem mégsem ez a szakma az utam. Viszont nagyon hálás vagyok a tanfolyamnak, mert rengeteg önbizalmat adott, és olyan készségeimet fejlesztette, amit a mostani munkám során kamatoztatni tudok. Még egyszer nagyon köszönöm a sok türelmet, kedves, motiváló, biztató szavakat.

5
Gondán Eszter
webdesign kurzus ügyfélvélemény
{

Nagyon örülök, hogy a csapatodba tartozhatok! Már most, ez alatt a pár hónap alatt is úgy érzem, hogy sokat fejlődtem a látásmódomban, kifejezésmódban, hozzáállásban, szemléletben, a Photoshop használatban és még sorolhatnám… hála a leckéidnek, a remek alkotói feladatoknak és az általad vezetett közösségi média felületeknek! Köszönöm a lehetőséget, az építő kritikákat és a támogatásodat!

5
Bakonyi Anikó
webdesign kurzus ügyfélvélemény
{

Nagyon köszönöm a kedves szavakat, illetve az egész képzést, nagyon sokat tanultam belőle, és már a munkahelyemen készített kreatívokon is látszik a fejlődés, ami az alapvető cél volt 🙂

5
Hamberger Sarolta
webdesign kurzus ügyfélvélemény
{

A múlt évem szinte csak tanulással, önfejlesztéssel és önismerettel telt. Nagyon jó időszak volt és nagyon sok mindent köszönhetek Neked és a tanfolyamnak! Tudom, hogy a tanúsítvány feltétele egy saját weboldal ez nekem 80%-ban kész is, viszont nem sikerült végigérni minden modulon, de már megkerestem a tanfolyam egyharmadát úgy, hogy még nem is végeztem aminek nagyon örülök! 🙂

5
Pemmer Ferenc
webdesign kurzus ügyfélvélemény
{

Azért szerettem a tanfolyamra járni, mert izgalmas feladatok voltak, kihívásnak éreztem a tervezésüket, megoldásukat. Tetszett, hogy akkor foglalkozhattam vele amikor időm engedte, viszont kaptunk határidőt, és visszajelzéseket, így érezhettük, hogy van aki figyel ránk. A legnagyobb sikerélményt az jelentette, hogy: megmutatta nekem ez a tanfolyam, hogy képes vagyok szerkeszteni, képeket készíteni, módosítani, összetett digitális feladatokat elvégezni. Most sem tudok jól rajzolni de a digitális világban egészen más, úgy érzem ki tudok teljesedni. Minden itt tanult dolgot azonnal beépítettem a weblapomba és az egyéb honlapos munkáimba. Nagyon gyakorlatias és közvetlenül felhasználható tudást kaptam.

5
webdesign kurzus ügyfélvélemény
{

Hihetetlen tárgyi tudás és érezhetően óriási tapasztalat áll a leírt tartalom között. Számomra az az átfogó témákhoz kapcsolódó tartalom a legkiemelkedőbb, amire tudom, hogy sok munkával lehet szert tenni. Néha úgy érzem, hogy kisdoktorinak is elmenne és talán több is, mint amit egyszerre be tudok fogadni, így többször futok neki a feldolgozásnak. Feladatok: ebből is kevesebb néha jobb lenne és talán akkor jobban a végére érnénk, nyilván szubjektív, hogy kit mi mozgat meg, így lehet, hogy jobb így is. A szöveghez jó érzékkel kiválasztott képek, a honlapon szépen kidolgozott icon készlet.

5
Bálint Olga
webdesigner oktató, webdesigner

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesigner oktató

 

A pályám első 10 évében webfejlesztőként dolgoztam. Megismerhettem a nagy szoftverfejlesztő cégek működési mechanizmusait, projektkezelési módszertanát. A második évtizedben már a tervezésé volt a főszerep. Óriási kihívást jelentett, hogy részt vehettem egy közel 600 fős szervezet teljes informatikai megújulásában. Az igényfelméréstől, a rendszerek megtervezésén át a projektek lebonyolításáig rengeteg szerepben kipróbálhattam magam, de nagyon hiányzott a konkrét alkotás, a műhelymunka. A tartalomkezelő rendszerek megjelenésével ezért kezdtem el honlapkészítéssel és weboldalak tervezésével foglalkozni az állásom mellett. Izgalmas volt látni, hogy a kisvállalati honlapok világában az informatikai működésen túl milyen hihetetlenül fontos szerepe van az online marketingnek, a vizuális kommunikációnak vagy éppen a keresőoptimalizálásnak az üzleti sikerben.

A saját márka beindítása után egyértelművé vált, hogy nagy az igény a honlapkészítéssel kapcsolatos oktatásra is, így született meg a WEBARTERY Tanfolyamok ötlete. Az e-learning rendszer és az online tananyagok fejlesztése folyamatosan zajlik, a honlapkészítési projektekben pedig most már a végzős hallgatók is részt vesznek, így a gyakorlatban is napi szinten alkalmazom a tartalommarketing, a UX tervezés, vagy éppen a vizuális kommunikáció eszköztárát.

webdesign képzés részletfizetéses konstrukcióban is

Részletfizetési lehetőség

Természetes, ha bizonytalan vagy, és sok a kérdésed. De mit szólnál hozzá, ha havonta fizethetnél? Ha úgy látod, hogy nem ezt akartad, nem bírod a tempót, vagy nincs elég időd a tanulásra, akkor négy hét múlva kiszállhatsz a tanfolyamból. Tehát nem kockáztatsz semmit. Csak annyi a teendőd, hogy a megrendelés során a Megjegyzés mezőbe beírod, hogy „RÉSZLETFIZETÉS”. 6 hónapon keresztül minden hónap elején díjbekérőt kapsz a soron következő befizetendő részletről, nyugodtan hátradőlhetsz és a tanulásra koncentrálhatsz.

Teljesen kezdőknek is

A leendő webdesignerek is itt kezdik, de ez a tananyag laikusok számára is értelmezhető és élvezhető.

 

Nem kell hozzá rajztudás

A mai WordPress sablonok lehetővé teszik, hogy képszerkesztő programok nélkül is trendi, modern weboldalt lehessen készíteni.

 

Heti 2-4 óra elég lesz rá

Néhány ebédszünetet kell rászánnod, vagy lecserélheted a hétvégi közösségi médiás órákat valami hasznosabbra.

 

Nem kell informatikusnak lenned

A tartalomkezelő rendszereket a programozás és a komolyabb informatikai szaktudás kiküszöbölésére hozták létre. BÁRKI képes lehet egy honlapot felépíteni.