Sikerült a jelentkezésed az ingyenes Webdesign Előkészítőre

Ellenőrizd a postaládádat!

Fogadtuk a jelentkezésed az ingyenes Webdesign Előkészítőre. Mindent összefoglaltam az online kurzus menetével, és a kihívásokon való részvétellel kapcsolatban, ennek az emailnek már a postaládádban kell lennie. Az email a katakocsis@webartery.hu email címről fog érkezni.

Ha a Spam vagy a Promóciók mappába kerülne, kérlek irányítsd át a Beérkező levelek közé. IIlletve ha bepipálod, hogy Soha ne legyen spam és A program mindig jelölje meg fontosként a szűrők között, akkor biztosan megérkezik minden értesítő email a Kreatív Kihívásról.

Gmailben jobb felső sarokban a pontsorra kattintva

Képalkotás, webdesign és honlapkészítés

Ezek a témák kikerülhetetlenek lettek a cégek életében. Akár szabadúszó vagy, akár alkalmazottként dolgozol, szinte minden területen hasznosítani tudod majd a képalkotás technikáit, vagy éppen a honlapkészítés tervezési elveit. Hamarosan megkapod az első emailt, amelyben minden részletet megtudhatsz az ingyenes Webdesign Előkészítő tanfolyamról. Most kockázatmentesen kipróbálhatod, milyen az online tanulás. Teljesen ingyen megismerheted azokat az alapfogalmakat, amelyek nélkülözhetetlenek a webes világban. Ha ugyanolyan izgalmasnak találod majd, mint ahogy elképzelted, akkor érdemes tovább tanulnod és fejlődnöd.

Az olvasnivalók, a tananyagok eléréséhez nem lesz szükséged belépésre, jelszóra, csak az internetre, mert a tananyagot a Kreatív Webdesign Tanfolyam honlapján keresztül érheted el.

Mi sem szeretjük a spam-eket, ezért biztos lehetsz benne, hogy az adataidat soha nem adjuk ki harmadik félnek. A postaládádat pedig nem fogjuk érdektelen levelekkel és ajánlatokkal elárasztani.

webdesign előkészítő
webdesign előkészítő

Gratulálok a döntésedhez

Ha feliratkoztál az ingyenes Webdesign Előkészítő tanfolyamra, akkor nem csak tudásanyagot kapsz a kezedbe, de a tananyagok végén megoldandó feladatokat is találsz majd. Ha igazán komolyan gondolod az ismerkedést, mindenképpen válassz ki néhány feladatot közülük, és próbáld megválaszolni, vagy megcsinálni. Bármilyen eszköz megengedett, akár papíron, ceruzával is rajzolgathatsz. A gyakorlati feladatok segítenek elmélyíteni az elméleti tudást, és fejlesztik a képalkotással kapcsolatos készségeket.

További webdesign tippek a közösségi oldalainkon