Ezek a hallgatói munkák a Kreatív Webdesign Tanfolyam online webdesign tanfolyamain születtek a kiadott gyakorlati feladatok megoldásaiként. A legtöbb esetben nincs mögöttük igazi márka, élő projekt, és valódi ügyfél. Mivel az egyetlen cél a gyakorlás volt, a felhasznált képi és grafikai elemek jogtisztaságát a tanfolyam munkatársai nem ellenőrzik. Az alábbiakban a munka típusára, a kiadott feladatra és a beküldő hallgatóra tudsz szűrni.

Felhasználónevek listája vesszővel elválasztva.
Plakát készítése-Photoshop alapozó modul-Rétegstílusok gyakorlás

A fő látványelem kettős funkcióban szerepel ezen a plakáton: természetesen azonnal látjuk magunk előtt a hosszú nyakú zsiráfot, de ezen túl megjelennek Afrika más vizuális jellegzetességei is: helye a világtérképen, a különleges talajmintázata, a napfény és a melegség is.

Végy egy megszokott fagyi képet és alkalmazz feltűnő színösszeállítást köré, tegyél citromkarikákat a hátérbe, a főcímet forgasd el egy kicsit, és máris garantáltad az erős vizuális ingert a szórólapon.

Szórólap újratervezése Photoshop-ban

A célközönség figyelmének megragadása és az üzenet vizuális hangsúlyozása a legfontosabb feladatunk szórólap-tervezéskor. Jó példa erre ez a szembeötlő sárga-fekete desing, ami biztos, hogy kiugrik a sok unalmas nyomtatvány között.

Logótervezés gasztronómia területén

Mielőtt fontot és színt választunk az arculati elemekhez, mindenképpen fel kell térképezni, hogy milyen vizuális látványra figyel fel a potenciális célközönség és milyen stílusra hangolódik, milyen formákkal azonosul.

Motivációs poszter készítése idézethez

Az üzenet látványos és mozgalmas megfogalmazásának szép példája ez a motivációs poszter. Kell hozzá egy kreatív ötlet, valamint egy részleteiben jól megoldott illusztráció, és máris többrétegű jelentéssel tölti fel az idézetet.

Photoshop ecsetek használata - Születésnapi meghívó készítése

Stilisztikailag kiváló Photoshop munka, ahol harmonikus és kiegyensúlyozott a képi elrendezés, frappánsak a képi metaforák, jól megválasztott a tipográfia.

Photoshop vizsgamunka-Vers illusztráció

Az illusztrálás soha nem a szöveg puszta ismétlése. A művet úgy tolmácsolja az illusztráló, hogy közzéteszi saját értelmezését, hozzáad a szöveghez, árnyalja annak jelentését.

Composite image létrehozása Photoshop-ban

A composite képek megalkotása nem csupán Photoshop-os eljárások és módszerek összessége. Sokkal inkább egyféle közlendő és egy történetvilág teremtése.

 Modern lakberendezési honlap

Azokon a weboldalakon, ahol a fotós képanyagé a főszerep, a webdesigner feladata, hogy méltó és stílusazonos közeget teremtsen a bélsőépítész munkáinak, úgy, hogy kreatívan merít a fotók motívumrendszeréből és színvilágából.

Photoshop vizsgamunka-Kompozit alkotás

A Photoshop-os fotómanipulációs technikákkal olyan határokat törölhetünk el a fantázia és a valóság között, valamint olyan digitális lehetőségeket kapunk, melyekkel szó szerint vizionálhatjuk az álmainkat, reményeinket, ábrándjainkat.

Kijelölés eszköz gyakorlás/Photoshop alapozó

A Photoshop kijelölésben és szerkesztésben úgy is jártasságot szerezhetünk, ha közben személyes hangvételű digitális montázst készítünk. Az sem baj, ha kicsit rendhagyó, szürreális vagy komolytalan vizuális történetet alkotunk.

Azurit Webdesign-Saját márka projekt

Nagyon izgalmas figyelemmel kísérni egy saját márka kialakulását, az ötletek kibontakozását. A tanfolyami együttműködés és a mentori támasz is fontos szerepet kap a tudatos márkaépítésben és arculati kialakításban.

Platán étterem logótervezés

Ez a Platán Étterem logóterv könnyen beazonosítható, egyszerű formákat használ, ami rugalmasságot és sokrétűen felhasználható kisarculati tervet tesz lehetővé.

Névjegykártya újratervezési feladat - Agrár iparágban

Egy céges névjegykártyának professzionálisnak kell tűnnie úgy, hogy közben ne legyen unalmas. Erről az okosan megválasztott színek, az egyszerű, de stílusos grafikák, és a formabontó elrendezés gondoskodik.

Szórólap a Forgószél válságkezelő központ rendezvényére

Mindig érdekes kérdés, hogyan kapcsolódik egymáshoz a vizuális szempontból a kényanyag és a szöveg? Megragadja-e a célközönség figyelmét egy bájos és kedves hangulatú szórólap, ha az egy párkapcsolati konfliktuskezelés workshopra invitálja a nézőt.

Névjegykártya újratervezési feladat - Művészeti iparágban

A mockup-os megjelenítés kiválóan alkalmas a vizuális fokozásra. Kontextusba helyezi a digitális terméket, valós környezetet teremt alkotásunknak.

Illusztráció üzenete motivációs poszteren

Az illusztrátor nem feltétlenül a szöveg kiszolgálója. A fantáziavilág beindítása, a néző gondolkodásra serkentése éppúgy célja,mint az üzenet megértetése.

Photoshop képszerkesztés, művészi effektek

Szuggesztív minibirodalom és szürreális fantáziavilág teremtése Photoshop-ban a tilt-shift technika alkalmazásával.

Photoshop blend mode gyakorlás

A Photoshop áttűnéses képszerkesztési technikájával drámai, varázslatos hatás alakítható ki két réteg között.

Plakát készítése Photoshop-ban

A vizuális üzenetekben a játékosság és a humor éppúgy a hatáskeltés és figyelemfelhívás eszköze, mint a nyelvi kommunikációban.

Oldalak