Ezek a hallgatói munkák a Kreatív Webdesign Tanfolyam online webdesign tanfolyamain születtek a kiadott gyakorlati feladatok megoldásaiként. A legtöbb esetben nincs mögöttük igazi márka, élő projekt, és valódi ügyfél. Mivel az egyetlen cél a gyakorlás volt, a felhasznált képi és grafikai elemek jogtisztaságát a tanfolyam munkatársai nem ellenőrzik. Az alábbiakban a munka típusára, a kiadott feladatra és a beküldő hallgatóra tudsz szűrni.

Felhasználónevek listája vesszővel elválasztva.
Könyv címlap tervezése

Ugyanaz a szimbólum, ismétlődnek a jelképek, hasonlóak az elrendezések, mégis merőben eltérő koncepciók alakultak ki ezeken a könyvborító terveken.

Modern cukrászda weboldalának címoldali terve

Az arányérzékek nagy próbája a vintage stílus, és hallgatónk bizonyította, hogy túláradás nélkül is lehet alkalmazni a karakteres stílusjegyeket.

Tipográfiai logótervezés

Nem véletlen, hogy vonzódunk a monogram logókhoz. Az egyik legősibb jelnek számít, a kezdőbetűket királyi, vallási, városi szimbólumokban a kezdetektől fogva alkalmazzák.

Könyv címlap tervezése

Ugyanaz a cím és ugyanolyan témájúak az illusztrációk. Mégis négy különböző hangulatú könyvborítót látunk, ami a felhasznált betűknek, a grafikák stílusának és a színeknek köszönhető.

Modern belsőépítészeti címoldalterv

Mutatunk két teljesen különböző stílusban elkészített weboldaltervet. Mind a kettőről azonnal kiderül, hogy miről szól és azt is tudjuk, hogy milyen design gondolkodásmódja van az adott belsőépítésznek.

Könyv címlap tervezése

Különös érzelmeket közvetít ez a könyvborító, amit alapvetően két vizuális alkotóelemmel ért el a hallgatónk. Egy beszédes grafikai elemmel és egy textúrával dolgozik, az összhatás azonban átlagon felüli lett.

Tinikozmetikumok címoldalterve

Ebben a koncepcióban hallgatónk céltudatosan megtervezte azokat a vizuális komponenseket, amelyek tűpontosan célozzák a fogyasztói korosztályt.

Szórólap a Forgószél válságkezelő központ rendezvényére

Ez a szórólap terv kíváló példája a vizuális egységesség erejének. Minden alkotóelemnek helye van, és az elemek egymással szoros kapcsolatban állnak.

Photoshop vizsgamunka-Miniatűr világ

Sokszor ámulatba esünk a Photoshop vizsgán készített munkákon. Denisa is megkoronázta tanfolyami teljesítményét ezekkel az alkotásokkal.

Logótervezés gasztronómia területén

Mutatjuk, hogyan lehet az evőeszközök ikonjait közhelymentesen használni egy étterem logójában.

Szórólap a Forgószél válságkezelő központ rendezvényére

A kiadványoknak is van arculata. Mutatjuk, hogy milyen egy jól megkülönböztethető szórólap, ami gyakorlatilag csak tipofil hatásokkal éri el a célját.

Könyv címlap tervezése

Könyvborító tervezésnél is az a feladat, hogy többletjelentést alakítsunk ki az alkotóelemek kiválasztásával, elrendezésével. Erre mutatunk egy szép hallgató munkát.

Szórólap a Forgószél válságkezelő központ rendezvényére

A képek óriási szerepet játszanak abban, hogy egy szórólap információit milyen gyorsan és könnyen fogadnak be a nézők. Az érdeklődés felkeltésére leginkább a pozitív tartalmú képek a legalkalmasabbak, azonban mutatunk egy ellenpéldát is. Ez a hallgatói munka jól példzza, hogy a vizuális környezet és a képtípus is befolyásolja a az érzelmi reakciókat.

Arculati elemek tervezése a Fekete Lyuk nevű éjjeli szórakozóhelynek

Vannak márkák, amelyeknek kifejezetten jól áll a grunge stílus. Amikor a szabadság, vagányság, alternatívitás értékeiről kell vizuális üzeneteket megfolgalmaznunk, akkor bátran alkalmazhatóak a grunge design stíluselemei.

Modern cukrászda weboldalának címoldali terve

A fantáziadús alapötlettől a végleges szerkezet elkészüléséig hosszú a design folyamat. A visszajelzések beépülnek a tervezésbe, állandó finomhangolás történik a terveken és sokszor vissza is kell lépünk egy-egy korábbi fázisba.

Cukrászda címoldalterve

Ez a címoldal nem terheli túl az érzékeket, csak annyit és ott mutat, amennyi szükséges, azonban éppen ezzel éri el a sajátos elegenciét és az egyedi formatervezés üzenetét. Ha jól tervezünk, akkor új szintre emelhetjük a weboldalunk szépségét.

Weboldaltervek - Forgószél Tanácsadó

A weboldaltervek alapján egy olyan pszichológiai tanácsadó arculata bontakozik ki, aminek fő erőssége a hitelesség, stabilitás, megfontoltság. Kiegyensúlyozott rend jellemzi, és diszkrét, mértéktartó esztétika. Nem is várunk mást a válsághelyzetekre specializálódott cégtől.

Címoldalterv kozmetikum márkához

A szépségipari weboldalaknál a vonzó design követelmény, azonban az esztétikumot másképp kell kommunikálni egy negyvenes női közönségnek és másképp a tinédzser korosztálynak.

Potpourri tipográfiai logótervezés

A tipográfiai logókkal már a bemutatással utalhatunk az elképzelt arculatra. Ilyen esetben fontos a megrendelővel való kommunikáció, az arculati irányok, értékek, üzenetek világos kódolása.

Képzeletbeli jógastúdió honlapterve

Jógaoktatásról szól az a fiktív márka, amihez honlap látványterveket készített hallgatónk. Nagyon szép, megbízható, kiegyensúlyozott és harmonikus az a kép, amit kialakított a stúdió arculatához.

Oldalak