Kreatív Webdesign Tanfolyam hallgatói munkák

Ezek a hallgatói munkák a Kreatív Webdesign Tanfolyam online webdesign tanfolyamain születtek a kiadott gyakorlati feladatok megoldásaiként. A legtöbb esetben nincs mögöttük igazi márka, élő projekt, és valódi ügyfél. Mivel az egyetlen cél a gyakorlás volt, a felhasznált képi és grafikai elemek jogtisztaságát a tanfolyam munkatársai nem ellenőrzik. Az alábbiakban a munka típusára, a kiadott feladatra és a beküldő hallgatóra tudsz szűrni.

Felhasználónevek listája vesszővel elválasztva.
 • Szórólap tervezési feladat Photoshopban

  Egy jó szórólap design magától értetődik, mégsem rutin

  Ezen a nagyon szépen összerakott, egységes látványvilágú szórólapon nagyon profi módon kezelte a hallgató a képeket, szövegblokkokat és hátteret. Minden olyan kézenfekvő, sem elvenni belőle, sem hozzátenni nem érdemes.

 • Logótervezés a Platán Étteremnek

  Amikor egy logóterv minden szabályt felrúg

  A Webdesign Workshopon az ötleteké a főszerep. Nem baj, ha egy logóterv nem tökéletesen kidolgozott. Az igazi öröm, ha elszabadul a hallgatók fantáziája, mert díjazzuk az eredetiséget, játékosságot, kreativitást.

 • Ki vagy és mit kínálsz? Személyes márka logótervezése

  Nem feltétlenül szükséges trendkövető újdonságokkal előrukkolnunk logótervezéskor. Sok esetben éppen az számít rendhagyónak, ha nem simulunk bele az uralkodó grafikai áramlatokba. Az általános elvárásoktól elszakadni és a trendek ellen menni pedig csak az igazán bátrak mernek.

 • Szolárium és masszázs weboldal - saját hallgatói projekt

  Egy szolárium weboldala, ahol nem szerepel a nap

  Egy webdesignernek eladásközpontú szemléltetettel kell rendelkeznie egy honlap vizuális megjelenésének tervezésekor. A jó látványterv elad és az a célja, hogy vágyat ébresszen és elköteleződjön az ügyfél a márka mellett.

 • Termékcsomagolás tervezése - hallgatói saját projekt

  Házi lekvárkülönlegesség vonzó csomagolásterve

  A csomagolás több mint egy praktikus doboz vagy zacskó, ami védelmet nyújt a termékeknek. A jó csomagolásterv nem csak az értékesítést segíti, hanem extra lehetőség a márkaépítésre és elkötelezett ügyfélkört teremtésére.

 • Veterán Kocsma - Saját hallgatói projekt bemutatása

  Veterán kocsma arculata - saját hallgatói projekt

  A logó- és arculattervezés sikere azon múlik, hogy képes-e a terező vizuális nyelven, blikkfangosan bemutatni a márka személyiségét, és kialakítani egy erőteljes márka-identitást.

 • Színpaletta készítése elvont fogalomhoz

  Színpaletta készítése

  Nem véletlenszerűen választunk színeket egy arculathoz vagy weboldalhoz. Egy projekt színvilágának megtervezése sokszor az első és nagyon meghatározó része a vizuális kommunikáció kialakításában.

 • Sminkem saját hallgatói projekt weboldalterv

  Sminkem projekt weboldalterve

  Női célközönség esetében a kozmetikai termékek tipikusan érzelmi termékek. Mindenképpen a pozitív élményt kell erősíteni egy szépségápolási cikkeket eladó weboldalon, hiszen a termék reményt táplál, aggodalmat szüntet meg.

 • Modern cukrászda weboldalterve

  Fókuszpont egy weboldalterven

  Egyetlen kreatív részlet kiemelkedővé teheti a weboldalt. Egy feltűnő, nem hétköznapi sütemény fotója azonnal megjegyezhetővé teszi a designt, és erős jelenlétet teremt.

 • Szórólap tervezési feladat

  Kölcsönözz személyiséget a szórólapnak

  Az emberi arcok látványában óriási erő rejlik és ezt a digitális média rendre ki is használja. Az emberi arc szerepeltetése személyiséggel ruházza fel a kiadványt és az ismerősség érzetét kelti.

 • Logótervezés a Platán Étteremnek

  A minőségi fúziós Platán Étterem

  Egy logónak nem kell bonyolultnak lennie ahhoz, hogy egy márka teljes történetét képes legyen elmesélni. Egy jól megtervezett geometriai logó összefoglalja a márka teljes identitását, felesleges szemléltető eszközök nélkül.

 • Logótervezés a Vén Plantánfa Étteremnek

  Vén Platánfa line-art logó

  A logó célja, hogy az ügyfelet a lehető legegyszerűbb, de legátfogóbb módon kommunikálja a márkáról és erre kiválóan alkalmas egy egyszerű és elegáns logó.

 • Photoshop art work blending mode gyakorlás - Photoshop Alapozó hallgatói munkák

  Save as: Photoshop Artwork

  Nem papírral, ollóval és ragasztóval dolgozunk, nem textil és újságpapír darabkákból állítunk össze kollázsokat. Ehelyett optikai illúziókat, fotómontázsokat, digitális alkotásokat hozunk létre Photoshop-ban. A cél azonban változatlan: vizuális élményt létrehozni.

 • kiadványtervezési feladat,könyvborító tervezés

  Tedd rendbe az életedet - könyvborító tervezés

  A könyvborító tervezés nem egy kreatív ötlethalom eredménye, ami próba szerencse alapon működik, hanem gondosan átgondolt tervezés, lépésről lépésre történő munkáról van szó.

 • Figyelemfelkeltő kulcsingerek a webdesing-ban

  Ragadd meg az ösztönös figyelmet a webdesign-ban is

  Azt már régen tudjuk, hogy a figyelem irányítható. Azonban nem csak vizuális eszközökkel lehet felhívó jellegű webdesignt tervezni, hanem csalafinta témaválasztással és kulcsingerek felhasználásával.

 • Víz, Tűz, Levegő, Föld, Kő - anyagszerűség megjelenítése Photoshop-ban

  Az eső textúrája Photoshopban

  Digitálisan előállítani és a megtévesztésig hasonlóvá tenni egy természetes anyag struktúráját nem is olyan könnyű feladat. A Photoshop Modulban gyakoroljuk a különböző textúrát előállítását.

 • Weboldalterv egy belsőépítészeti stúdió számára - Photoshop Alapozó hallgatói munka

  Egy Art Deco Építőművész weboldalterve

  Nem árt, ha tisztában vagy a stílusirányzatokkal, ha weboldalt tervezel. Amikor a megrendelő nagyon karakteres art deco enteriőröket készít, akkor a weboldaltervnek tükröznie kell a motívum- és stílusazonosságot.

 • Lakberendezői honlap női célközönségnek

  Modern-vintage weboldalterv Photoshopban

  A modern-vintage stílus megteremtése nemcsak a belsőépítészetben trükkös feladat, hanem a webdesignban is. Tipikus esete annak, amikor az új és a hagyományos közötti egyensúly megtalálása döntő fontosságú.

 • A Fekete lyuk arculata

  Ha sikerül egyedi vizuális arculati karaktert kialakítanod, máris sokat tettél a márkád megkülönböztethetőségért. A felhasználói élmény modul feladataiban arculattervezési feladatokkal is találkozhattok.

 • Grunge szülinapi meghívó

  Grunge szülinapi meghívó

  A Photoshop Alapozó egyik feladatában születésnapi meghívót készítünk, annyi kikötéssel, hogy Photoshop ecseteket kell használni a grafika kialakításakor.

 • Oldalak

  Kocsis Kata

  programtervező matematikus, webdesign oktató
  Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

  Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

  A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

  Melyik témák érdekelnek a legjobban?

  * kötelező mezők  Ezek a témák érdekelnek

  Go to top