Ezek a hallgatói munkák a Kreatív Webdesign Tanfolyam online webdesign tanfolyamain születtek a kiadott gyakorlati feladatok megoldásaiként. A legtöbb esetben nincs mögöttük igazi márka, élő projekt, és valódi ügyfél. Mivel az egyetlen cél a gyakorlás volt, a felhasznált képi és grafikai elemek jogtisztaságát a tanfolyam munkatársai nem ellenőrzik. Az alábbiakban a munka típusára, a kiadott feladatra és a beküldő hallgatóra tudsz szűrni.

Felhasználónevek listája vesszővel elválasztva.
Könyv címlap tervezése

Könyvborító tervezésnél is az a feladat, hogy többletjelentést alakítsunk ki az alkotóelemek kiválasztásával, elrendezésével. Erre mutatunk egy szép hallgató munkát.

Arculati elemek tervezése a Fekete Lyuk nevű éjjeli szórakozóhelynek

Vannak márkák, amelyeknek kifejezetten jól áll a grunge stílus. Amikor a szabadság, vagányság, alternatívitás értékeiről kell vizuális üzeneteket megfolgalmaznunk, akkor bátran alkalmazhatóak a grunge design stíluselemei.

Modern cukrászda weboldalának címoldali terve

A fantáziadús alapötlettől a végleges szerkezet elkészüléséig hosszú a design folyamat. A visszajelzések beépülnek a tervezésbe, állandó finomhangolás történik a terveken és sokszor vissza is kell lépünk egy-egy korábbi fázisba.

Cukrászda címoldalterve

Ez a címoldal nem terheli túl az érzékeket, csak annyit és ott mutat, amennyi szükséges, azonban éppen ezzel éri el a sajátos elegenciét és az egyedi formatervezés üzenetét. Ha jól tervezünk, akkor új szintre emelhetjük a weboldalunk szépségét.

Weboldaltervek - Forgószél Tanácsadó

A weboldaltervek alapján egy olyan pszichológiai tanácsadó arculata bontakozik ki, aminek fő erőssége a hitelesség, stabilitás, megfontoltság. Kiegyensúlyozott rend jellemzi, és diszkrét, mértéktartó esztétika. Nem is várunk mást a válsághelyzetekre specializálódott cégtől.

Címoldalterv kozmetikum márkához

A szépségipari weboldalaknál a vonzó design követelmény, azonban az esztétikumot másképp kell kommunikálni egy negyvenes női közönségnek és másképp a tinédzser korosztálynak.

Képzeletbeli jógastúdió honlapterve

Jógaoktatásról szól az a fiktív márka, amihez honlap látványterveket készített hallgatónk. Nagyon szép, megbízható, kiegyensúlyozott és harmonikus az a kép, amit kialakított a stúdió arculatához.

Modern cukrászda weboldalának címoldali terve

Egy olyan cukrászda weboldaltervét kell elkészítenie a hallgatóknak Photoshop-ban, ami híres a pasztell színű és geometriai formájú édességeiről. A fiatal cukrászmester híve a kreatív és játékos formájú süteményeknek.

Néhány szokatlan elemmel tarkítva, azonban egy nagyon erős arculati tervet készített hallgatónk egy építészeti stúdió részére. A merészebb ötletekből lesznek a kreatív, klisémentes megoldások, ha finomítva, elfogadható szinten tudjuk tartani őket.

Portfólió építés elképzelt márkához

Egyedi ékszerekről szól az a fiktív márka, amelynek holnaptervet készített hallgatónk. Nagyon szép, halvány púderes rózsaszínt választott vezető színnek, tervezett egy jó kis logót, és remek márkanév mellett döntött.

Kutatások szerint a tinédzser korosztálynak drámaian alacsony a türelmi szintje. Mutatunk egy szép példát arra, hogyan lehet vizuálisan érdekessé tenni egy weboldalt a fiatal felhasználók számára.

Forgószél címoldal

Jó vizuális hierarchia, harmonikus összhatás, vonzó értékeket kommunikáló design. Ezt a honlaptervet bármelyik pszichológiai tanácsadó cég elfogadná.

Pszichológiai témájú könyv eladási oldala a tanácsadó honlapján

Az egészre jó ránézni, és úgy tűnik minden ott van, ahol várja a felhasználó. A blokkok gyönyörűen váltakoznak, könnyed, erőlködésmentes és letisztult a design.

Arculati koncepció - Potpuri lakberendezési bolt

A logó egy komplett arculat alap építőköve lesz. Tervezéskor a szemünk előtt kell lebegnie a várható alkalmazási környezetnek és azoknak a hordozóknak, amelyen meg fog jelenni az embléma.

Forgószél arculat

Mutatunk egy szép példát arra, amikor az arculati tervben minden részlet, grafikus elem összhangba kerül egymással és egységes egészet alkot.

Címoldalterv biokozmetikum márkához

Sokszor kapunk gyönyörű weboldalterveket a házi feladatok megoldások során. Van úgy, hogy a beküldött változatok csak nüansznyi részletekben térnek el egymástól. Ez azért jó, mert látjuk, hogy melyik ponton akadt egy kis bizonytalanság, amit egy-egy rövid instrukció után könnyedén orvosolnak a hallgatók.

Tinikozmetikumok címoldalterve

A világos háttérű webhelyek száma sokkal nagyobb, mint a sötét hátterűeké. Ez utóbbi ugyanis nem alkalmas minden weboldalra, hiszen egy márka értékei nem biztos, hogy összeférnek a fekete szín üzeneteivel.

Logótervezés gasztronómia területén

Nagyon érdekes megoldások születnek a Platán Étterem logótervezési feladatban. Most csak két változatot ragadtunk ki hallgatónk csomagjából, aki hallatlan termékenyéggel ontja vizuális ötleteit.

Arculati koncepció - divat témában

Az ehhez hasonló ütős arculati tervekből nagyon jól lehet tovább építkezni. A végleges kidolgozottsági szintig még hosszú az út, de nyert ügyünk van, ha a tervező tele van ötletekkel, és olyan alkotóelemeket sorakoztat fel, amik számtalan variációban kombinálhatóak egymással.

Ipari automatizálással foglalkozó cég arculattervezése

Könnyen beazonosítható, egyszerű geometriai formákra épülő logót tervezett hallgatónk, amelyet nagy rugalmassággal és könnyedséggel bont szét elemeire az arculati tervén.

Oldalak