Ezek a hallgatói munkák a Kreatív Webdesign Tanfolyam online webdesign tanfolyamain születtek a kiadott gyakorlati feladatok megoldásaiként. A legtöbb esetben nincs mögöttük igazi márka, élő projekt, és valódi ügyfél. Mivel az egyetlen cél a gyakorlás volt, a felhasznált képi és grafikai elemek jogtisztaságát a tanfolyam munkatársai nem ellenőrzik. Az alábbiakban a munka típusára, a kiadott feladatra és a beküldő hallgatóra tudsz szűrni.

Felhasználónevek listája vesszővel elválasztva.
Motivációs poszter készítése idézethez

Mutatunk egy szép példát arra, hogyan lehet érdekes dinamikájú és szerkezetű posztert létrehozni úgy, hogy egy idézetet szavakkal egészítünk ki és kihasználjuk a tipográfia erejét a kompozíción.

Motivációs poszter készítése idézethez

Hallgatónk nagyon érdekes és egyedi asszociációkkal toldotta meg az irodalmi idézetet, és olyan plusz jelentéseket is hozzákötött a tartalomhoz, ami az alkotó személyiségéből, természetéből fakad.

Motivációs poszter készítése idézethez

A vizuális kommunikációban a fotók jelentősége óriási. Szavakkal csak hosszasan és bonyolultan tudunk néha fogalmazni, egyetlen képpel azonba regényeket mesélünk el. Ezt gyakoroljuk a motivációs poszter készítésekor.

Könyv címlap tervezése

A grafikai elemek ismétlésével és egyenletesen elosztott mintába helyezésével nagyszerű hatásokat érhetünk el és hallgatónk maximálisan kihasználta a formában rejlő erőket. Ezen a kiadványterven minden vizuális alkotóelem a témát árnyalja és támogatja.

Vintage lakberendezési címoldal tervezése

Hallgatónk csalhatatlan érzékkel egyensúlyoz a vintage és a modern alkotóelemek között. Minden részlet, grafikus elem, textúrált háttér összhangba került egymással, a különböző stílusjegyek egységes egészet alkotnak. Ilyen szép összhatást kevesen tudtak létrehozni eddig.

Szórólap újratervezése Photoshop-ban

Nem csak a fotókkal lehet feltűnővé tenni a szórólapokat. Az elrendezés ötletességével, a geometriai formák kreatív felhasználásával is igazán egyedi és stílusos kiadványokat szerkeszthetünk.

Szórólap a Forgószél válságkezelő központ rendezvényére

Következetesen alkalmazott kulcsszínek, figyelemfelkeltő kontraszt és illusztráció, korrekt és szervezett elrendezés. Ezek a jó szórólap ismérvei.

Szórólap újratervezése Photoshop-ban

Mutatunk egy modern, trendi stílust követő fagyizó szórólapját, ami vállalja a színvonalas profizmust, az átlagon felüli minőséget.

Könyv címlap tervezése

Szinte aprólékosan visszaköszön a könyv témája a borítón. A vizuális nyelvre lefordított tartalom nem is hagy kétséget afelől, hogy mit fogunk kapni, miről fogunk olvasni, ami egyáltalán nem hátrány napjaink nagy könyvesbolti borítóversenyében.

Motivációs poszter készítése idézethez

A fekete-fehér fényképek sokszor kapnak egy dokumentarista jelleget, vagy a témát helyezik művészi kontextusba. Amint a színeket elvesszük egy képről, azonnal beszédesebbek lesznek, őszintévé válnak a szereplők, lecsupaszodnak a karakterek. Ezért sokszor érezzük alkalmasabbnak őket mélyebb rétegű mondanivaló kifejezésére.

Modern belsőépítészeti címoldalterv

Egy pontosan kivitelezett, részleteiben is nagyon gazdag, látványos, precíz honlaptervet kaptunk Ádámtól, ami a modern webdesign minden alapelvét figyelembe veszi.

Nyári tábor szórólap tervezése

Ez a szórólap jó példa arra, hogyan kell olyan reklámkiadványokat tervezni, amit vonzónak tart egy gyerek és a szülő is. A vezető vizuális kép és a szöveg informatív hatása összekapcsolódik a szórólapon, mindkét célcsoport figyelmét megragadja.

Motivációs poszter készítése idézethez

Van abban valami rendkívül izgalmas, hogy Henry Ford, a tömeggyártás és az autóipar atyjának gondolataira milyen jelen idejű képi metaforákat alkalmaznak a hallgatók. Ez a motivációs poszter is egy gyönyörű és univerzális olvasztótégelye lett régi gondolatoknak és mai fantáziavilágoknak.

Közlekdési infografika

Azt szokták mondani, hogy a jó design az, amikor a lehető legkevesebb a design. Ez különösen igaz adatvizualizáció műfajában. Sokszor ez a legnehezebb tervezői feladat: egyszerűvé, befogadhatóvá tenni tartalmakat illetve rendet, harmóniát és esztétikát teremteni adatok között a gyors értelmezés érdekében. Ádámnak sikerült.

Címoldalterv lakberendezési témában

A webdesign-ban minden vizuális elemnek szerepe van. Semmilyen öncélú dekorálásnak nincs helye, az ikonok kidolgozottságától kezdve a gombok alakjáig az összes látványelem kommunikációs eszközként szolgál.

Plakát készítése Photoshop-ban

Kíváló illusztrációkkal egy webhely kiemelkedhet a sokaságból. Egyedivé és szórakoztatóvá varázsolható a weboldal. Nem minden témához illeszkedik a rajzfilmes hatású grafika, de sok esetben rendkívül jól működnek. Ellenállhatatlannak érezzük a vidám karaktereket, képzeletbeli jeleneteket vagy lélegzetelállító, kitalált tájakat.

Címoldalterv kozmetikai témában

Ez a weboldalterv nagyon jó kiindulási alap lehet egy egyedi hangú, izgalmas, átlagon felüli címlaphoz. Még nincs lezárva, de a keretrendszer elkészült.

Könyv címlap tervezése

Ezt a könyvborító dizájnt azért soroljuk a minimalista stílushoz, mert nincs semmi extra elem rajta. Annyi minimális alkotóelemet használt az alkotó, ammennyire éppencsak szükség van ahhoz, hogy megértsük miről szól. Egy egyszerű geometriai forma kapott hatalmat a színek és a tipográfia mellett. A tervezőnek ilyenkor döntések sorozatán kell végigmennie, hogy mit kell beépítenie és kizárni a kompozícióiból, hogy a látvány végül megragadja a nézőt.

Címoldalterv biokozmetikum márkához

A színvilág meghatározásakor a webdesigner első kérdéseinek egyike a leendő fotóanyagra vonatkozzon. A képek jelentősége hatalmas, és rengeteg munkát igényel utólag harmóniát kialakítani az össze nem illő képek között.

Szórólap tervezése

Végtelenül személytelenek tudnak lenni a stock fotók. Gondoljunk a szép megjelenésű ügyfélszolgálati munkatársra fülhallgatóval vagy a tökéletes izomzatú, izzadságmentes edzőtermi testépítő látványára. Bátran mellőzzétek ezeket, fogalmazzatok vizuálisan sokkal eredetibben, úgy, ahogy Denisa is tette ezen a kiadványon.

Oldalak