online webdesign tanfolyam saját honlaptulajdonosoknak

Sikeresen lekérted a KOMPAKT tanfolyam tematikáját

A részletes tematikát emailben küldtük meg a részedre, a levél tárgya WEBARTERY – KOMPAKT Webdesign Tanfolyam tematika. A Spam és a Promóció mappákat is ellenőrizd a levelező rendszeredben.

A KOMPAKT Webdesign Tanfolyam az alábbi három, a webshopban is elérhető tanfolyamot foglalja magába. A Startvonal Webdesigner Tanfolyamra és a NEW LIFE programra egyaránt lehet upgradelni a tanfolyam elvégzése után, de egyenként is kiegészíthető a KOMPAKT Webdesign Tanfolyam csomagja a UX tervezés, a HTML, CSS programozás és a Minőségi honlaptartalom modulokkal.

WordPress Alapozó honlapépítés

WordPress tanfolyam kezdőknek és haladóknak

Hogyan működik az internet, és hogyan kell egy honlaphoz tárhelyet beüzemelni? Hogyan építsd fel a honlapot WordPress-ben? Hogyan bővítsd a funkciókat és hogyan hozd létre a vizuális világot a sablonok segítségével?

Photoshop Alapozó – képalkotás

Photoshop képzés

Hogyan lesz felismerhető, az arculatba illeszkedő egy weboldal designja? Milyen Photoshop eszközök segítenek vonzó képanyagot kialakítani egy honlapra? Milyen elvek mentén lehet jó névjegykártyát, szórólapot, weboldalt tervezni?

Webdesign Workshop – tervezés

webdesign workshop - online webdesign tanfolyam

Hogyan mérd fel az igényeket, és milyen elvárásokat kell teljesítenie egy honlapnak? Milyen szempontokat vegyél figyelembe egy honlap tervezése során? Milyen menüpontok legyenek, és milyen egyéb navigációs lehetőségek vannak?