Sikerült a jelentkezésed a WEBARTERY Kreatív Kihívásra

Ellenőrizd a postaládádat!

Gratulálok a döntésedhez!

Fogadtuk a jelentkezésed a WEBARTERY Kreatív Kihívás programjára. Mindent összefoglaltam az online kurzus menetével, és a kihívásokon való részvétellel kapcsolatban, ennek az emailnek már a postaládádban kell lennie. Az email a katakocsis@webartery.hu email címről fog érkezni.

Ha a Spam vagy a Promóciók mappába kerülne, kérlek irányítsd át a Beérkező levelek közé. IIlletve ha bepipálod, hogy Soha ne legyen spam és A program mindig jelölje meg fontosként a szűrők között, akkor biztosan megérkezik minden értesítő email a Kreatív Kihívásról.

kreatív kihívás - hogyan dolgoznak a designerek?

A WEBARTERY Kreatív Kihíváson való részvételhez csak egy internet kapcsolatra és egy laptopra lesz szükséged. Ingyenes, online képszerkesztőket fogunk használni, amelyeket még csak le sem kell töltened a gépedre. Már előzetesen tanulmányozhatod a Canva és a Figma felületét, ha regisztrálsz ezeken az oldalakon, és elkezded használni őket.

Gmailben jobb felső sarokban a pontsorra kattintva

Tévhitek a kreativitásról

Nézd meg a Youtube csatornán a Vályi-Nagy Erika újságíróval készített beszélgetésemet a kreatív szakmákat övező tévhitekről. Nagyon sok olyan hiedelmet és félelmet fogalmaztunk meg, amellyel a kreatív pályaváltás során szembesültünk.

Inspirálódj az Instagramon

Kreatív Webdesign Tanfolyam az Instagramon