Startvonal online webdesigner képzés

Sikeresen lekérted a Startvonal Webdesigner Tanfolyam tematikáját

A részletes tematikát emailben küldtük meg a részedre, a levél tárgya WEBARTERY – Startvonal Webdesigner Tanfolyam tematika. A Spam és a Promóció mappákat is ellenőrizd a levelező rendszeredben.

A Startvonal Webdesigner Tanfolyam az alábbi hat, a webshopban is elérhető tanfolyamot foglalja magába. Ezeken kívül olyan témaköröket is tárgyal, amelyek külön nem vásárolhatóak meg, mint például a logótervezés, vagy a honlapkészítés folyamata, az ügyfél- és a projektkezelés.

Webdesign Workshop – tervezés

webdesign workshop - online webdesign tanfolyam

Hogyan mérd fel az igényeket, és milyen elvárásokat kell teljesítenie egy honlapnak? Milyen szempontokat vegyél figyelembe egy honlap tervezése során? Milyen menüpontok legyenek, és milyen egyéb navigációs lehetőségek vannak?

Photoshop Alapozó – képalkotás

Photoshop képzés

Hogyan lesz felismerhető, az arculatba illeszkedő egy weboldal designja? Milyen Photoshop eszközök segítenek vonzó képanyagot kialakítani egy honlapra? Milyen elvek mentén lehet jó névjegykártyát, szórólapot, weboldalt tervezni?

WordPress Alapozó honlapépítés

WordPress tanfolyam kezdőknek és haladóknak

Hogyan működik az internet, és hogyan kell egy honlaphoz tárhelyet beüzemelni? Hogyan építsd fel a honlapot WordPress-ben? Hogyan bővítsd a funkciókat és hogyan hozd létre a vizuális világot a sablonok segítségével?

UX tervezés – ügyfélelégedettség

Felhasználói élmény tervezés tanfolyam

Milyen folyamatok zajlanak le egy érdeklődő és a márka találkozásakor? Mi befolyásolja a felhasználót a vásárlási döntések meghozatalában? Melyek az ügyfélelégedettség összetevői? Milyen tervezési rétegekből áll a UX tervezés?

Tartalommarketing – kommunikáció

Minőségi honlaptartalom online tartalomkészítési tanfolyam

Hogyan lehet minden felületen egységes márkakommunikációt folytatni? Milyen jellegzetességei vannak a közösségi médiás felületeknek? Milyen a jó blog, hogyan kell jó szöveget írni? Mi az a keresőoptimalizálás?

HTML, CSS – programozás

HTMl tanfolyam, css tanfolyam, front-end programozás tanfolyam

Milyen logika mentén épül fel egy HTML oldal? Hogyan kell a CSS stíluslapok segítségével módosítani egy weboldal kinézetét? Hogyan kell egy WordPress sablont átdefiniálni? Hogyan kell mobilbarát módon működő weboldalakat programozni?