WEBARTERY csapat

Kocsis Kata webdesigner oktató, kreatív mentor

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
20 éves fejlesztői múltamat magam mögött hagyva 2011-ben hoztam létre a Kreatív Webdesign Tanfolyamot, amiből a WEBARTERY végül kinőtt. Legfőbb feladatom természetesen az oktatás, ami hihetetlenül izgalmas kihívást jelent. A tananyagok fejlesztésének minden percét élvezem - legyen szó tervezésről vagy videózásról. Fontos szerepem van a vizuális koncepciók, a design rendszerek megalkotásában is. A marketing stratégia alakítását, a márka weboldalaink sitebuildingjét és kódolását a mai napig én végzem, tehát nap mint nap aktívan alkalmazom azt a tudást, amit oktatok. A honlap készítési projektekben – projektvezetői, sitebuilding és keresőoptimalizálási szerepkörökben dolgozom a leggyakrabban.
Vállalkozásfejlesztés - Kocsis Csaba

Kocsis Csaba

rendszertervezés, sitebuilding
Hozzám mindig közel állt a rendszertervezői szemléletmód, akár egy vállalkozás folyamatairól, akár egy informatikai rendszerről legyen szó. 11 éve vagyok vállalkozó, de soha nem volt két egyforma évem. A környezet, az iparág, a technológia, az online marketing olyan tempóban változik, hogy folyamatos a rendszerek és a folyamatok újratervezése az építőipari üzletágunkban és a honlapkészítés területén is. Közgazdászként van beleszólásom a WEBARTERY márka stratégiai kérdéseibe, de jelenleg a saját honlapok, és az elearning rendszer újratervezésével, illetve a sitebuilding-gel foglalkozom.
Webdesigner mentoraink - Szunyogh Kriszta

Szunyogh Kriszta

design rendszerek, webdesign
A WEBARTERY részeként a vizuális megjelenés megálmodása a legfőbb feladatom. Munkáimat tetten érhetitek például a Webdesign Előkészítő tanfolyam leckéiben, és a tanfolyamok termékképeiben is. A hallgatói munkák adatbázis megtervezése, az elemzések és a képanyag rögzítése is az én nevemhez kötődik. A legújabb kihívás, az új weboldalunk illusztrációinak és vizuális világának kialakítása hihetetlenül izgalmas tapasztalat volt. Úgy érzem sikerült egyedi, megjegyezhető, és a számunkra fontos értékeket megjelenítő képi világot létrehozni. A weboldal készítési projektekben a fő feladataim a logó és arculattervezési munkák, illetve a webdesign kialakítása szokott lenni.
Webdesigner mentoraink - Péter Éva

Péter Éva

WordPress, közösségi média kommunikáció
Kommunikációs munkatársként én kezelem a tanfolyamhoz kötődő Facebook, Instagram és Pinterest felületeket, és részt veszek a hírlevél kommunikáció kivitelezésében is. A szakmám iránti rajongást leginkább a szakmai blogcikkek kidolgozása közben tudom másokra is „ráragasztani”, hiszem, hogy a bonyolult dolgokat is egyszerűen el lehet magyarázni! Továbbá a stratégiai online marketing kérdésekben is számít a véleményem, örülök ha van lehetőségem egy márkát ilyen alaposan megismerni és teljes mellszélességgel támogatni. A honlapkészítési projektekben a Wordpress sitebuilding és a tartalomrendszerek kialakítása a leggyakoribb szerepköreim.
Webdesigner mentoraink - Bodorkós Tamás

Bodorkós Tamás

A Pegazus Photoshop haladó tanfolyam oktatójaként én vagyok az első külsős oktató a WEBARTERY e-oktatórendszerben. Nagyon sok szempontot figyelembe vettünk a haladó tanfolyam tematikájának kialakításakor. Szakítottam az eddigi modulok által használt megközelítéssel, és a haladó Photoshop tanfolyam formájának a tutorial-alapú leckéket választottam. Vendégoktatóként hozzám lehet fordulni a Photoshoppal kapcsolatos kivitelezési problémákkal, kérdésekkel. A honlapkészítési projektekben a Wordpress sitebuilding és természetesen az egyéni képanyag kialakítása szokott lenni a fő feladatom.
Tartalomkészítés, kreatív írás mentor - Vályi-Nagy Erika

Vályi-Nagy Erika

újságíró, szerkesztő
Grafománként állandóan írok, fogalmazok, futás és gazolás közben is. Szerencsére újságíróként kiélhettem magam, rengeteg izgalmas témát írtam meg.Harmadik gyerekem születése után kaptam meg a Kismama magazin főszerkesztői pozícióját, miközben éveken át vezettem a Centrál Médiaakadémia szerkesztői kurzusát. Ezekből a tapasztalatokból alakítottam ki azt a módszertant és tananyagot, amit az Újmédia újságírás kurzuson a tartalomkészítés szolgálatába állítunk. Mert az újságírásból ellesett technikákkal célratartottabb, érdekesebb, hatásosabb tartalmakat lehet készíteni, míg a mai újságíróknak kötelező az online szemléletet is megismerni.