Ingyenes webdesign tanfolyam WEBARTERY

Őszi kreatív kihívás

designer leszel?

Próbáld ki magad az ingyenes WEBARTERY kihíváson

és nyerj egy nagy értékű, hat hónapos webdesign tanfolyamot.

szeptember 22 - 28
Ha magadra ismersz, könnyen lehet, hogy kreatív területen kellene dolgoznod.

Te mennyire vagy kreatív?

 • Van kézműves hobbid?
 • Érdekel a divat és/vagy a lakberendezés?
 • Lenyűgöznek a színek és a formák? Megfordulsz egy jó logó vagy óriásplakát után?
 • Volt már, hogy egy honlapot legszívesebben újraterveztél volna? Izgalmasnak találod az internet világát?
 • Szereted a közösségi médiát? Sokat böngészed az Instagramot és a Pinterestet?
Ingyenes webdesign előkészítő tanfolyam email-ben


Ingyenes online kurzus és fesztivál

Több, mint 7 éve minden tavasszal és ősszel nyitott napokat tartunk a WEBARTERY-nél, hogy a design iránt érdeklődő vendégek bepillanthassanak a kulisszák mögé. Az óriási sikerre való tekintettel egyre több napon keresztül tartunk nyitva, idén már egy hetes lesz ez az online fesztivál. Egyszerre több százan tanulunk együtt a zárt Facebook csoportban, idén azonban az online videós leckék mellett beküldhető kihívásokkal is készülünk.
Neked való a designeri szakma?

 • Mik egy designer napi feladatai?
 • Mennyire áll rá az agyad a tervezésre?
 • Vannak ötleteid?
 • Milyen bonyolult eszközöket használnak?
 • Hogyan zajlik a kreatív alkotói folyamat?
 • Élvezed a gyakorlatokat?Hogyan zajlik a őszi Kreatív Kihívás?

Add meg az email címed és próbáld ki magad designerként ezen a Facebook csoporton belül zajló szórakoztató kurzuson. Megismerkedhetsz a webdesign, a vizuális kommunikáció és a felhasználói élmény tervezés alapfogalmaival is, és személyesen nekem teheted fel a témával kapcsolatos kérdéseidet.

Szeptember 22-28 között alkoss velem 7 napon keresztül, küldd be vagy oszd meg az alkotásaidat és egy kis szerencsével megnyerheted a KOMPAKT webdesign tanfolyamot is.

ingyenes webartery webdesign kihívás

Napi egy lecke a csoportban

Egy rövid, kezdőknek és laikusoknak is érthető nyelven megfogalmazott videós leckét kapsz, sok példával és inspirációval kiegészítve.

ingyenes webartery webdesigner kihívás

Tervezés és alkotás a gyakorlatban

Az elmélet semmit nem ér a gyakorlat nélkül, ezért minden leckéhez kapsz egy tervezési feladatot, amiben kipróbálhatod a leckében hallott elvek működését, és beépítheted a saját ötleteidet.

alkotói közösség az ingyenes webartery webdesign kurzuson

Küldd be, posztold, mutasd meg

Designerként azt is meg kell szoknod, hogy publikálod a munkáidat, ezért a kihívás végén valamilyen formában meg kell osztanod az alkotásokat, ha részt szeretnél venni a nyereményjátékban.Ezt a hét napot akár egy ingyenes Facebook minitanfolyamnak is felfoghatod, de ígérem, hogy inspiráló, könnyed szórakozásnak fogod érezni, miközben a saját készségeidről is sok érdekes dolgot megtudhatsz majd.

Ingyenes webdesign tanfolyam WEBARTERY


WEBARTERY KREATÍV KIHÍVÁS

7 nap, 3 beküldött vagy közzétett kihívás már elég, hogy megnyerd a 268.990 Ft értékű KOMPAKT webdesign tanfolyamot.

A kihívásban való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Add meg a neved és az email címed, és máris küldöm a Kreatív Kihívás tematikáját és a videók listáját.

Ne maradj le róla!

szeptember 22-én indulunk

JELENTKEZÉS


Még bizonytalan vagy?

Soha nem csináltam semmi ilyesmit...

A kihívás leckéinél azt feltételezem, hogy még soha nem foglalkoztál semmilyen grafikai programmal, és nem vettél részt vizuális tervezésben. Akkor is érdemes belevágnod, hiszen kockázatmentesen kipróbálhatod, hogy van-e érzéked, türelmed, kedved az ilyen típusú munkákhoz?

Nem fogok pont akkor ráérni...

Minden videót utólag is megnézhetsz, a leckék szeptember 28-ig elérhetőek lesznek a számodra, és a kihívásokat is eddig az időpontig pótolhatod. Naponta kb. 1-2 órádat veszi majd igénybe.

Nincsenek ilyen programjaim...

Csak ingyenes online eszközöket fogunk használni, mint a Figma, és a Canva, azaz még csak letöltened sem kell semmit, legfeljebb egy felhasználói fiókot regisztrálnod mindenhol az alkotásaidnak.

Nem tudok feladatot beküldeni...

Nem kötelező részt venni a kihívásokban. A gyakorlati feladatok beküldése nélkül is inspirálódhatsz, kérdezhetsz, ismerkedhetsz a csoport életével. A videós leckék szórakoztatóak, közérthetőek lesznek, kezdőknek is követhetőek, szemléletformálóak.


Kocsis Kata webdesigner oktató és kreatív mentor

Ki vagyok én?

Kocsis Kata vagyok jelenleg is aktív UX designer. Webdesigner oktatóként és mentorként több, mint 9 éve dolgozom kreatív szakemberekkel és márka tulajdonosokkal. Számításaim szerint több, mint 10.000 gyakorlati feladatot véleményeztem, és legalább 400 honlap tervezésében vettem részt valamilyen formában. Nagyon fontosnak tartom, hogy folyamatosan dolgozom a WEBARTERY csapatával élő, mai honlapkészítési projektekben, nem 20 évvel ezelőtti referenciákra hivatkozom. A szabadúszás minden percét imádom, pedig nem volt könnyű az idáig vezető út.

A közösségi tanulás módszertana már nagyon sok hallgatónál bizonyított. Nem csak a tudásanyag és a módszerek átadása, hanem a készségfejlesztés is nagy hangsúlyt kap nálunk, miközben a pályaváltás lelki nehézségeivel is foglalkozunk. A tehetséges hallgatókkal a WEBARTERY Stúdióban dolgozunk együtt a tanfolyam elvégzése után.